Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile AppsWhat's New

Waze, aplicatia de navigatie care ne ajuta sa evitam intersectiile dificile

Soferii din orasele mari au la dispozitie o aplicatie indispensabila: Waze. Aplicatia de navigatie reuseste sa gaseasca rute mai putin aglomerate pentru a ajunge la destinatie intr-un timp extrem de scurt. Cu toate acestea, nu toti soferii sunt satisfacuti de unele dintre rutele pe care Waze le ofera, deoarece, uneori, acestea pot parea bune doar in teorie, nu si in practica.

Pe parcursul traseelor stabilite de Waze, pot aparea diverse curbe la stanga in intersectii fara semafoare, in care, de regula, se creeaza aglomeratie pe respectivul sens. De acum inainte, Waze va considera aceste locuri “intersectii dificile” si la va marca in mod adecvat. Cei care prefera modul in care functioneaza rutele din aplicatie in prezent, vor avea posibilitatea sa o foloseasca ca si pana acum. Cei care ar prefera rute mai linistite, fara manevre complicate, vor putea sa dezactiveze trecerea prin intersectiile dificile.

waze app

 

Astfel incat, Waze nu va face decat sa incerce sa evite cat mai multe intersectii, in timp ce aduce utilizatorul la destinatie intr-un mod rapid. In prezent, evitarea curbelor dificile vor fi prezente doar in Los Angeles pentru testare, urmand ca orasul New Orleans sa primeasca acces. Cu timpul, mult mai multe orase vor fi adaugate pe lista.

Waze testeaza functii noi pe un numar limitat de utilizatori inainte sa ofere functia la liber pentru toata lumea. Este posibil sa putem evita intersectiile dificile folosind Waze si pe strazile din Romania in urmatoarele cateva luni.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
download jocuri pt telefon ck15i, nokia.mobi/entry/van/main/700, download google map pt tel ck15i, Update.lgmobile.com, go.store.voi.mobi/entry/van/themes/c5-3, خلفيات لهاتف سامسونج s5222, mobile9 lg jeux, Themp pour jav, Program gratis de descarcare clipuri pe telefn samsung gt s3350, Sim Kart Bloke Olursa Google Etkinleşir Mi, download aplicatia maps pentru telefon sony ericsson ck15i, Waptrik jocuri pentru huawei, program de vazut filme pe telefon, ร้านค้า NOKIA, Ieladet latviesu valodu telefona samsung gt s3350, Como instalar waze en un celular lg con java,
Back to top button
Close