Android @GoogleREVIEWSWhat's New

iPhone marca Google – Pixel si Pixel XL

Prea putin interesati de piata din estul Europei, Google nu a promovat aproape deloc smartphone-ul Pixel in Romania. Este putin ciudat, pentru ca la noi sunt foarte multi consumatori de gadget-uri si smartphone-uri de top, chiar daca si preturile sunt pe masura. In fine…poate ca este vorba despre alta poveste la mijloc.

Pixel si Pixel XL sunt doua smartphone-uri de top ale Google, care pot fi comparate cu iPhone si iPhone Plus de la Apple.
Considerand ca Android este dezvoltat de Google, la fel ca si Pixel, ar trebui cel putin teoretic ca acest smartphone sa ruleze fara nici cea mai mica problema. Practic ar avea sistem de operare propriu, la fel ca si iPhone.

Google Pixel si Pixel XL – Specificatii, Design si Preturi

Smartphone-ul se aseamana destul de mult cu cel al iPhone. Cred ca Pixel este singurul Android care ar putea sa determine un fan Apple / iOS sa treaca pe Android.

Design fin, facut cu gust, din materiale de calitate. Un aspect foarte placut pentru cei pretentiosi. Pixel: 5.66 x 2.74 in iar Pixel XL: 6.09 x 2.98 in.

Specificatiile tehnice ale Pixel si Pixel XL, ne conving foarte clar ca este un smartphone de top, capabil sa faca fata oricaror cerinte software in urmatorii 2 ani. Asta daca ne luam dupa evolutia de pana acum a dezvoltarii aplicatiilor si sistemului Android.

Specificatii tehnice Google Pixel / Pixel XL

Camera Principala – una dintre cele mai performante camere care sa gasesc in prezent pe un smartphone. Promite fotografii si videclipuri de calitate, la o rezolutie foarte buna. Camera principala este capabila sa scoata fotografii la 12.3 MP (f/2.0) cu o claritate foarte buna chiar si in lumina slaba (low light). Softul permite autofocus rapid prin Phase Detection Autofocus (PDAF) si Laser Detection Autofocus (LDAF).
Inregistrarea video se face pana la 4K (30 fps) sau inregistrare HD 240 fps (8x) si Full HD 120 fps (4x) cu slow motion.
Lumina este asigurata de un LED – CRI-90 dual-LED flash.

Camera Secundara – promite salfie de invidiat. Rezolutie de 8 MP cu f/2.4 si 1.4 µm pixels ce promite selfie-uri de calitate in lumina slaba. Pentru apelurile video si inregistrare, camera reda Full HD la 30 fps.

Procesorul este unul de ultima generatie. Qualcomm Snapdragon™ 821 cu 2.15Ghz + 1.6Ghz, 64Bit Quad-Core, sustinut de un procesor video Adreno™ 530 GPU. Asadar, redarea filmelor 4K si a jocurilor care solicita procesorul grafic, nu este o problema pentru Google Pixel.

Memorie (RAM) si Spatiul Stocare – 4GB LPDDR4 capabil pentru multitasking si spatiu de stocare intre 32GB si  128GB.

Pixel si Pixel XL sunt disponibile in trei variante de culori: Silver, Black si in editie limitata, Really Blue.

Daca il butonam mult, bateria pe Pixel ne tine aproximativ o zi intreaga. 2,770 mAh pentru Pixel si 3,450 mAh pentru varianta XL.

Preturile pe piata din Romania, pornesc e la 3.700 Lei pentru varianta simpla si de la 4.700 pentru Pixel XL. In prezent, Quickmobile vinde varianta Pixel de 32GB – Negru la 4.099 lei, iar Pixel XL Silver de 32GB la 5.099 lei (via emag.ro). La aceste preturi, este putin probabil ca un fan Apple sa aleaga Google Pixel. Un iPhone 7 Plus de 32GB costa in prezent 3.866 lei.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button