Home / Apple / iOS 10.3.2 Public Beta 3 – Noutati si Download

iOS 10.3.2 Public Beta 3 – Noutati si Download

La doar o zi dupa versiunea Beta 2 a noului iOS 10.3.2, Apple a lansat un Public Beta 3 pentru iOS 10.3.2 pentru iPad si iPhone.

Este putin ciudat faptul ca in ultima perioada de timp, compania amerciana Apple nu a mai oferit niciun detaliu legat de update-urile facute pentru iOS. Nu s-a spus ca ar fi probleme de securitate sau de functionalitate pe device-urile lansate de companie, insa a lasat sa se inteleaga ca se lucreaza la partea de performanta si stabilitate.

Comparativ cu versiunile precedente de iOS 10.3.2 Beta, acest Beta 3 se pare ce este ceva mai consistent ca volum, aveand in jurul a 400MB. Cu toate acestea, dupa update nu se vede nici o schimbare. Nici in bine si nici in rau. Asta e vestea buna! :)

Update-ul poate fi facut pe toate device-urile mai noi de iPhone 5, iPad Mini 2 si iPod touch a 6-a generatie.

Update-ul este diponibil din iTunes sau direct din setarile telefonului: Settings > General > Software Update. Conditia este sa aveti mai mult e 50% baterie sau ca device-ul sa fie conectat la priza / laptop.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
jeux java nokia 2660, خلفية تلفون سامسونج s5222, download public berita, ios 10.3 скачати,
RomanianEnglishFrenchGermanItalianSpanishPortugueseHindiDanishArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDutchEstonianFinnishGreekHebrewHungarianIndonesianIrishJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishRussianSerbianSlovakSlovenianSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese