HTC

HTC Aria – OTA Update Android 2.2 Froyo

Aria este un model mai putin popular in Romania, insa pe piata neagra a patruns destul de bine in special pretului foarte scazut. In comparatie cu alte smartphone-uri care ruleaza , HTC Aria este un smartphone de clasa medie, ideal pentru cei care un buget limitat.

htc-aria

Atat posesorii vechi de HTC Aria, cat si cei care au de gand sa-si procure acest device, au un motiv in plus sa aleaga aceasta optiune. HTC a anuntat un update de software la Android 2.2 Froyo pentru Aria.

Actualizarea la Android 2.2 Froyo este diponibila pentru toti utilizatorii de HTC Aria, iar aceasta va veni ca o notificare pe display-ul telefonului, update-ul putand fi facut direct de pe device (OTA). Nu uitati totusi ca inainte de actualizare sa va faceti un backup la toate datele personale de pe .

Cum putem verifica daca update-ul de OS a fost facut cu succes:

1. Mergem in meniu la : Menu > Settings > About Phone > Software Information > Build number

2. Numarul de "build" trebuie sa fie :2.37.708.5

De aceasta actualizare beneficiaza toate device-urile HTC Aria care nu sunt blocate intr-o retea. (decodate). Este foarte posibil ca multi provideri de telefonie mobila care au dat aceste telefoane la promotii, blocate in retea, sa nu permita acest update.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
motorola porna indir, descarca aplicati java pt ascultat muzica online, لعبة خاصة لهواتف Lg smart cookies, Themp pour jav, corby 2 dil ekleme, www.update.lgmobil.com, jeu secret samsung clavier, خلفيات متحركه لعيد الميلاد بنغمه, code du verrouillage sim du samsung, برامج اندرويدسكس, pirater wifi java samsung gts3350, ألعاب جافا سوني, hareketli telefon duvar kağıtları indir, تحميل الماسنجر سامسونج GT.S5222, Lizaplikason samsong, Tuning SAMSUNGA GT-C3350, العاب لهاتف s5220, Nada sms 4 detik, скачати ігри на телефон асасін, ota เกม,
Back to top button
Close