Android @GoogleHTCWhat's New

New HTC Desire S – Preturi, Specificatii, Aplicatii

Odata cu anuntarea noului , au anuntat lansarea versiunii S si pentru HTC Desire. HTC Desire S, este versiunea imbunatatita a unuia dintre cele mai populare telefoane mobile ale HTC.
HTC Desire S se aseamana foarte mult cu predecesorul, cu exptia design-ului. Desire S vine cu o carcasa de aluminiul mono-bloc, in genul HTC Legend.

HTC_Desire_S

Handset-ul este prevazut cu un display S-LCD de 3.7 inch cu rezolutie WVGA (800×480). Un handset ideal pentru a viziona filme si a accesa pagini web pe Internet. Procesorul Snapdragon CPU 1GHz cu Adreno 205 GPU si cei 768MB de RAM il face capabil sa ruleze orice , joc sau interfata UI compatibila pe OS .

Spre deosebire de Incredible S, HTC Desire S va veni cu sistem de operare Android 2.3. Este printre primele hanset-uri care va rula pe noul Android.
Din pacate pentru fanii HTC, nici acest hanset nu va aduce foarte multe noutati, gen procesor dual-core, display AMOLED sau high resolution.
Se asteapta ca HTC Desire S sa fie lansat in al doilea trimestru al acestu an, iar pretul pe piata din Europa nu va depasi cu mult pretul predecesorului HTC Desire. Daca stam sa ne uitam la noutatile aproape inexistente ale HTC Desire S si la faptul ca modelul Desire nu mai e de actualitate, nu mare ne-ar fi surprinderea ca in unele magazine de specialitate sa apara sub preturi mai mici decat cele practicate la lansarea HTC Desire.

Tags

One Comment

  1. HTC, c’est pas trop mal. Mais je trouve que, la grande erreur, c’est le design des produits HTC

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
telecharger des jeux pour android 2.2 froyo, htc desire s hinnad, aplikacije htc desire a 8181, تحميل تطبيقات هاتفHTC8181, sexi games hry nokia c5,
Back to top button
Close