DownloadsiOS @AppleiOS AppsiPhoneMobile Apps

Horizon pentru iOS permite inregistrarea video pe orizontala indiferent de pozitia dispozitivului

Cand vine vorba de Instagram sau Vine, orice videoclip filmat este afisat in acelasi format (mai exact patrat) indiferent de pozitia telefonului in momentul filmarii acestuia. Insa nu acelasi lucru este valabil pentru alte servicii de sharing (YouTube de exemplu) sau pentru TV. Oricat de interesant ar fi momentul sau activitatea capturata in video, daca a fost filmarea a fost facuta pe verticala, cel mai probabil videoclipul va fi ocolit de utilizatori sau va atrage doar comentarii negative.

In iOS, problema inregistrarii video pe verticala, cunoscuta si ca Vertical Video Syndrome, nu a fost inca rezolvata de catre cei de la Apple, insa avem o veste buna pentru utilizatori: aplicatia Horizon pentru iOS le permite acum sa inregistreze video pe orizontala indiferent de pozitia telefonului.

horizon

Cum functioneaza Horizon? Simplu. Aplicatia foloseste giroscopul dispozitivului iOS cu care se filmeaza, mentinand astfel un focus orizontal asupra actiunii filmate (chiar daca pozitia telefonului este schimbata, Horizon ajusteaza frame-ul videoclipului pentru a mentine acelasi aspect ratio). In plus, utilizatorii pot seta daca doresc sa se roteasca in timp ce filmeaza, daca doresc sa se roteasca si sa modifice scara videoclipului in timpul filmarii sau daca doresc sa dezactiveze de tot stabilizarea in timpul rotirii. De asemenea, calitatea fisierelor video inregistrate poate fi selectata in functie de preferinte (evident inainte de inregistrare): VGA, 720p sau Full HD, iar pentru ceva mai multa personalizare, utilizatorii pot alege din cele 8 filtre preinstalate disponibile in aplicatie.

Momentan Horizon suporta doar 3 tipuri de aspecte ratio: 1:1 (patrat), 4:3 (normal) sau 16:9 (wide). Aplicatia este disponibila la download in App Store, la pretul promotional de 0.99S (perioada limitata).

Download Horizon pentru iOS (via App Store).

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
fastfivethemovieg, download fastfivethemoviog, http://www.google.com/url?q=http://mobile9.biz/, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/java-softwares/1/?lang=fr, لماذا لا يعمل ‏youtubeعلى نوكياc3/, download gratis fastfivethemovieg, Baixar FastFiveTheMovieG, dikey video sendromu, Wallpapers velozes e furiosos mobile9, Baixa jogo de FASTFVETHEMOVIEG, c5.03nok.games, jogos Fast Five the Movie Game nokia c3 , FastFiveTheMovieGa, Baixar jogo de FASTFIVETHEMOVIEG,
Back to top button
Close