Android @GoogleAndroid AppsMobile AppsWhat's New

Google Maps Navigation pentru Android (Live Traffic Data)

Google Maps Navigation este un nou serviciu lansat de Google, dedicat telefoanelor mobile cu suport . Google Maps Navigation este un sistem de navigatie GSP, care foloseste update-uri si informatii venite din Internet.

google maps navigation

Google Map pentru Android poate fi folosit ca oricare alt software GPS. Acesta este capabil sa faca cea mai optima ruta intre punctul de pornire si destinatie, iar in plus fata de alte software-uri GPS, Google Map Navigation furnizeaza informatii in timp real despre conditiile de trafic pe ruta selectata de dumneavoastra. Astfel ca daca un drum de pe ruta este impracticabil din cauza unui accident, alunecari de teren, inundatii sau alte cauze, Google Map va afisa aceste informatii si va stabili cea mai buna ruta alternativa.

Caracteristici Google Maps Navigation (Beta)

Comanda vocala pentru stabilirea destinatiei (ex. “Navigate to the de Young Museum in San Francisco“)

Traffic View – indica prin culorile verde, galben si rosu conditiile de trafic de pe traseu.

Satellite View – imagini 3D surprinse de sateliti de pe ruta stabilita.

Street View – vizualizarea traseului de la nivelul strazii.

street-view

– Afisarea de benzinarii,  parcuri, restaurante, super-market-uri si hoteluri dealungul traseului.

Ghidare vocala si prin vibratii in trafic.

– Actualizare automata a hartilor.

Google Maps Navigation se afla momentan in stadiul de dezvoltare Beta. Mai multe informatii gasiti la adresa google.com/mobile/navigation/.

Aplicatia este dedicata numai pentru zonele America de Nord si Europa.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

5 Comments

  1. Numai la romani poti sa vezi asa ceva. Fac o reclama (meritata) telefonului , insa nu iti ofera si posibilitatea de a-l folosi la capacitate maxima. Exemplu: nu poti sa utilizezi Navigation pentru ca idiotii de la Vodafone nu-ti dau decat un acces de maxim un gigabit la internet si asta la un pret prohibitiv. Adica exact cat sa traversezi de doua tri ori Bucurestii dus intors. Nexus S este un telefon excelent . E un Ferrari la care nu primesti decat un litru de benzina.
    Comert romanesc.

  2. Cum sa zici ma ca nexus S e telefon precum un ferrari… ma nexus s e mic copil… e ceapa cepelor….auzi la el ferrari:))…ziceai si u acolo un logan (ca sa nu zic dacia)…plm… e praf telefonul ala… pai dak ala e ferrari apoi galaxy s…sII… sau htc cel mai praf cum e al meu(htc desire) ce mai e frate… bentley…:))….lasa-te ca te faci de ras cu telefonul tau loganel

Leave a Reply

Back to top button