HTC

HTC Wildfire S – Preturi, Specificatii, Aplicatii

continua seria de S-uri. Dupa si , a venit randul modelului Wildfire sa primeasca versiunea S.

Asa cum putem sa deducem din nume, Wildfire S este succesorului unuia dintre cele mai ieftine telefoane HTC, HTC Wildfire.

HTC_Wildfire_S_PRICE

 

La MWC 2011, compania HTC a prezentat pe langa modele mentionate mai sus, si modelul Wildfire S, specificand doar cateva caracteristici care il face diferit de succesorul sau.

In primul rand, HTC Wildfire S vine cu un display de 3.2-inch cu HVGA (320×480), iar la partea de performante sistem, telefonul beneficiaza de un procesor de 600MHz Qualcomm cu 512MB RAM si ROM. Ca optiuni de conectivitate gasim deja traditionalele Wi-Fi, Bluetooth si GPS. Pe partea din spate a telefonului, este camera foto de 5 MP luminata de un flash LED. Sistemul de operare este o certitudine, insa nu se stie ce versiune va fi instalata la lansarea oficiala care va avea loc in 2-lea semestru al acestui an.
Telefonul va fi disponibil in Europa si Asia in trei variante de culori. Violet, negru si alb. Pretul unui HTC Wildfire S va fi facut de fiecare operator in functie de abonamentul care il insoteste. Valabil pentru cei care doresc telefonul la abonament.
HTC Wildfire se gaseste in oferta Vodafone la ~ 89 Euro, cu abonamentul Vodafone Complet 800 + Internet pe Mobil Plus (~ 16.64 EURO/luna).

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button