HTC

HTC Wildfire S – Preturi, Specificatii, Aplicatii

continua seria de S-uri. Dupa si , a venit randul modelului Wildfire sa primeasca versiunea S.

Asa cum putem sa deducem din nume, Wildfire S este succesorului unuia dintre cele mai ieftine telefoane HTC, HTC Wildfire.

HTC_Wildfire_S_PRICE

 

La MWC 2011, compania HTC a prezentat pe langa modele mentionate mai sus, si modelul Wildfire S, specificand doar cateva caracteristici care il face diferit de succesorul sau.

In primul rand, HTC Wildfire S vine cu un display de 3.2-inch cu HVGA (320×480), iar la partea de performante sistem, telefonul beneficiaza de un procesor de 600MHz Qualcomm cu 512MB RAM si ROM. Ca optiuni de conectivitate gasim deja traditionalele Wi-Fi, Bluetooth si GPS. Pe partea din spate a telefonului, este camera foto de 5 MP luminata de un flash LED. Sistemul de operare este o certitudine, insa nu se stie ce versiune va fi instalata la lansarea oficiala care va avea loc in 2-lea semestru al acestui an.
Telefonul va fi disponibil in Europa si Asia in trei variante de culori. Violet, negru si alb. Pretul unui HTC Wildfire S va fi facut de fiecare operator in functie de abonamentul care il insoteste. Valabil pentru cei care doresc telefonul la abonament.
HTC Wildfire se gaseste in oferta Vodafone la ~ 89 Euro, cu abonamentul Vodafone Complet 800 + Internet pe Mobil Plus (~ 16.64 EURO/luna).

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

One Comment

Leave a Reply

Back to top button