Microsoft @MobileMobile AppsSAMSUNG

Focus 2 i667 un Windows Phone Samsung compatibil retelelor LTE (4G) a fost lansat in SUA

Desi in ultima perioada in portofoliul producatorului coreean domina smartphone-urile Android, se pare ca nu a fost uitate nici Windows Phone-urile. Samsung Focus 2 i667 este de fapt varianta compatibila 4G a modelului Focus Flash i677, lansat in noiembrie 2011. Dintre specificatiile cele mai importante mentionam in primul rand tehnologia 4G LTE (ce este din ce in ce mai prezenta pe toate pietele), ce permite transferuri de date de mare viteza de pana la 100Mbps download si 50Mbps upload, restul specificatiilor pastrandu-se aceleasi.

Camera principala este dotata cu un senzor de 5MP capabil sa efectueze capturi video de inalta definitie 720p la 30fps ce pot fi stocate pe memoria interna de 8GB, iar sistemul de operare Windows Phone 7.5 Mango este asistat de un procesor single-core Scorpion tactat la 1,4GHz cu chipset Qualcomm Snapdragon, foarte raspandite la telefoanele compatibile LTE. Unitatea de procesare grafica este asigurata de un Adreno 205, ce face fata cu succes noilor jocuri de inalta rezolutie disponibile in Windows Marketplace. Noul model este disponibil din luna mai pentru retelele LTE americane si urmeaza ca ulterior sa fie lansat in curand si pe piata europeana.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
программы для виндовс 7.5 манго, خلفيات لموبايل ويندوز فون, Nokia c3 icin en modern duvar kagitlari indir, lg gmango телефон, download screen saver for 7.5windows phone, mango hd live wallpaper, مانقو تطبيقات, jocuri pentru windows phone 7.5, aplikasi sony ericsson j108i, telecharger gratuitement les jeux pour samsung sgh-i667, samsung windows mango 7.5 gams, jocuri windows phone 7.5, मैंगो सेलफोन, celular gmango codigos secretos, nokia uyumlu samsung temalar, Aplicacoes para lumia 610 windows phone 7.5 mango , download all rabbit games to my phone with support 240x320, mobail fasen, aplikasi untuk smartphone windows 7.5, ร้านค้า NOKIA,
Back to top button
Close