DownloadsiOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneWhat's New

Download & Install iOS 11.1 Public Beta 2 si iOS 11.0.3 pentru iPhone si iPad

De la lansarea versiunii finale de iOS 11, Apple a venit aproape saptamanal cu actualizari, atat pentru device-urile inrolate in Apple Beta Software Program, cat si pentru celelalte iPhone si iPad.

Cele mai recente actualizari sunt: iOS 11.1 Beta 2 si iOS 11.0.3 pentru iPhone si iPad.

Daca in cazul versiunii beta a iOS 11.1, Apple nu ofera mai deloc informatii despre modificarile aduse, pentru versiunea publica iOS 11.0.3, se spune ca sunt rezolvare o serie de bug-uri pentru iPhone si iPad.

Rezolvarea sunetului si haptic feedback pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar cel mai important, rezolvarea (cel putin pentru o perioada) a disfunctionalitatilor touch pentru device-urile iPhone 6s ale caror ecrane si touch au fost schimbate in service-uri neautorizate de Apple.
Din cate se pare, dupa lansarea iOS 11 multi posesori de iPhone 6s s-au plans ca nu mai functioneaza touch-ul. Problema a aparut pe device-urile iPhone 6S care au avut ecranul spart si care a fost schimbat in service-uri neautorizate Apple, folosindu-se screen si touch necertificate Apple.

Asadar, pe viitor atentie la calitatea si provenienta componentelor care sunt schimbate in service. Daca acestea nu sunt originale, este foarte posibil ca pe viitor, dupa un update de iOS acestea sa nu mai fie compatibile.

Update-urile de iOS pot fi descarcate si instalate via iTunes sau direct pe iPhone sau iPad via “Settings” ?  “General” ?  “Software Update”. Baterie minim 50% si conexiune Wi-Fi.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
htc wallpepr, Updata sony w150i java, nastroi mi samsunga GT3300k bg, ipad nu merge touch, igo primo pt windows mobile, تحميل لعبة كرة قدم الصالات لهواتف الجافا, jocuri dowland pentru telefoane java GTS5610 MEGA 5, تحميل برامج لهاتف جافا LGT375, broken glass nada sms, teme orange sony ericsson, dowland rf 2012 jar si jad, lg gm360 oprogramowanie, colinde sonerii ton de apel, تحميل كرة قدم جاف, Jocuri gratis puzzli de descarcat pe telefon,
Back to top button
Close