iOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneWhat's New

Downgrade-ul de la iOS 11 la iOS 10.3.3 a fost oprit de Apple

Asa cum se intampla de fiecare data, la doua, trei saptamani dupa lansarea unei variante finale de iOS, Apple sterge semnatura pentru vechile versiuni de iOS, ca acestea sa nu mai poata fi instalate pe iPhone, iPad sau iPod touch. Nu acelasi lucru se intampla si in cazul Mac, unde o versiune de mai veche de macOS / OS X poate fi reinstalata oricand.

Daca ati facut upgrade de la iOS 10.3.3 sau de la o versiune mai veche, la iOS 11, avem o veste proasta. In cazul in care doriti sa reveniti la versiunea mai veche, nu mai exista nici o cale sa faceti acest lucru. In urma cu putin timp, Apple a sters de pe serverele sale semnatura care permitea instalarea versiunii iOS 10.3.3 cu ajutorul  iTunes.
Asadar, chiar aveti fisierele IPSW ale vechiului sistem de operare, acestea nu va mai ajuta la nimic.

Daca in prezent aveti pe iPhone, iPad sau iPod o versiune mai veche de iOS si nu doriti sa faceti upgrade-ul la iOS 11, asigurati-va ca nu o sa porniti update-ul din greseala. Odata inceput procesul de update, nu mai aveti nici o sansa sa instalati vechea versiune de iOS.

In prezent, cea mai recenta versiune de software este iOS 11.0.2, iar singura varianta de downgrade este la iOS 11.0.1.
In curand, Apple va lansa iOS 11.1, care momentan este disponibil in varianta beta prin Apple Beta Program Software.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button