Android @GoogleFacebookWhat's New

Ce se intampla cu profilul de Facebook dupa decesul proprietarului?

O intrebare la care putini s-ar astepta este: “Ce se intampla cu profilul de Facebook daca detinatorul moare?“. Cati dintre voi nu ati fost oarecum surprinsi ca persoane decedate inca au un cont de Facebook si inca apar ca fiind active? Paginile ramase fara continut nou risca sa se transforme in marturii triste pentru viata celui plecat, ilustrate cu poze si comentarii nepotrivite in noul context. Iata ca adminstratorii retelei de socializare s-au gandit sa permita utilizatorilor sa desemneze o persoana de contact, care in cazul decesului proprietarului profilului sa poata administra pagina in continuare.

Conform informatiilor publicate de Wall Street Journal, setarile conturilor de Facebook vor primi o noua sectiune cu optiuni pentru desemnarea unui executor digital, astfel incat dupa confirmarea decesului acesta detinand posibilitatea de a alege intre transformarea paginii de profil in marturie pentru cel defunct si stergerea sa completa.

video.yahoofinance.com@13830bf4-746a-3a29-840a-21efbc9207ce_FULL

Pana in momentul de fata, in urma decesului unui utilizator Facebook, pagina sa de profil era pur si simplu inghetata, fara un nou continut. Potrivit aceleeasi surse media, noile setari sunt disponibile utilizatorilor din Statele Unite incepand de astazi, urmand ca si alte state sa aiba acces la ele in zilele urmatoare. Trebuie mentionat faptul ca persoana desemnata pentru administrarea contului de Facebook va putea vizualiza numai postarile si comentariile publice, albumele private cu fotografii si mesajele private ramanand in continuare ascunse. Administratorii Facebook confirma, de asemenea, si faptul ca in lipsa numirii unui executor digital in paginile retelei de socializare, desemnarea acestuia este posibila si dupa deces, cu conditia mentionarii sale nominale in testamentul celui defunct.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
FacebooKlein, nokia.mobi/entry/van/main/E7-00, facebooknokia.mobi/entry/van/main/500, facebooknokia.mobi/entry/van/main/808pureview, nokia.mobi/entry/vanالعاب/main/500, nakon smrti facebook profil, facebookokia.mobi/entry/van/main/500, nokia.mobi/entry/van/main/603, nokia.mobi/entry/van/main/701, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, nokia.mobi/entry/van/main/808pureview, nokia.mobi/entry/van/main/x7-00, free dowload facebook application for nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, nokia.mobi/entry/van/main/500 www facebook , /entry/van/main/808pureview,
Back to top button
Close