Android @GoogleHUAWEIWhat's New

Huawei honor Note 8, un smartphone premium cu ecran de 6,6″

Versiune a dispozitivului mobil honor 8, un smartphone premium care se apropie foarte mult in ceea ce priveste performanta si functiile de flagship-ul companiei Ascend P9, Huawei honor Note 8 alatura hardware-ul cu performante de top unui display QHD cu diagonala de 6.6″. Prea mare pentru a oferi comoditatea unui smartphone compact, dar nu atat de mult incat sa nu poata fi tinut in buzunar, Huawei honor Note 8 se adreseaza solicitarilor unei categorii aparte de utilizatori care doresc sa beneficieze de avantajele unui ecran mare fara a investi intr-o tableta performanta.

honor-note-8

Primul reprezentant al gamei honor echipat cu un ecran QHD, honor Note 8 este motorizat de un CPU octa-core la 2.5 GHz. Configuratia este completata cu 4 GB memorie RAM si o cantitate de 64 GB memorie interna, respectiv senzor biometric pe partea din spate a carcasei. Amatorii de selfie-uri au la indemana o camera frontala de 8 MP, in timp ce pentru fotografii putem apela la o camera foto de 13 MP.

Cu dimensiuni de 178.8×90.9×7.18 mm si o greutate de 219 grame, honor Note 8 este destul de suplu. Totusi, ramane de vazut daca si autonomia bateriei de 4400 mAh se va putea ridica la nivelul asteptarilor.

Accesorizat cu versiunea Android 6.0 Marshmallow, Huawei honor Note 8 ar putea fi lansat cat de curand, insa pietele de desfacere vizate si pretul de vanzare nu sunt cunoscute pana in momentul acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button