ALLVIEWWhat's New

Allview prezinta intr-un teaser detalii impresionante despre display-ul smartphone-ului X1 Xtreme Mini

Cel mai vizibil producator autohton de dispozitive mobile, compania brasoveana Allview, a prezentat recent intr-un teaser detalii despre display-ul urmatorului lor handset, X1 Xtreme Mini.

x1-xtreme-mini-teaser

Astfel aflam ca display-ul smartphone-ului X1 Xtreme Mini, care urmeaza sa fie lansat in curand de Allview, va avea o densitate a pixelilor de 469 ppi, cu 50% mai mult decat poate distinge ochiul uman (conform teaserului). Acesta densitate asigura utilizatorul de o experienta vizuala deosebita, ceea ce confirma o rezolutie Full HD a display-ului (1920 x 1080) de 4.7 inci, cu care va fi dotat dispozitivul.

Desi inca nu au fost anuntate in mod oficial, zvonurile despre specificatiile X1 Xtreme Mini spun ca acesta va avea un procesor Snapdragon 800 cu GPU Adreno 330, baterie de 2200 mAh si va fi disponibil in doua versiuni: una cu 2 GB RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, si una cu 3 GB de RAM si 32 GB spatiu de stocare intern. Smartphone-ul va veni cu o camera principala cu senzor de 16 MP si obiectiv compus din sase lentile, iar camera frontala va fi un modul de 4 Ultrapixeli (identica cu cea disponibila pe HTC One M8).

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
wallpaper mobile hd for x1 xtreme, wallpapers allview, 5.0 lollipop skinuti za allview, allview wallpaper hd download, descarca jocuri allview hd, allview x1 xtreme mini мнения, tapeti za allview frenzi, Alview Viper i, download teme allview s5, allview update x1 xtreme,
Back to top button
Close