What's New

Telekom Romania lanseaza Speedsurfer, primul smartphone sub brand propriu

Telekom Romania a anuntat astazi lansarea primului smartphone sub brand propriu, si anume Speedsurfer. Dispozitivul are un design simplu si slim si vine la pachet cu suport pentru conectivitate LTE, care promite viteze de download de pana la 150 Mbps si viteze de upload de pana la 50 Mbps.

Speedsurfer

In specificatiile telefonului Speedsurfer sunt incluse urmatoarele: display IPS LCD de 4.5 inci cu rezolutie 960 x 540, procesor quad-core Qualcomm MSM8926 cu frecventa 1.2 GHz, 1 GB RAM, memorie interna de 8 GB si slot microSD, camera foto de 5 MP cu autofocus (suporta inregistrare video 720p la 30 fps), baterie de 2000 mAh si suport WiFi, Bluetooth 4.0 si GPS.

Dispozitivul ruleaza sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean si poate fi achizitionat din magazinele Telekom Romania si Germanos la pretul de 1 RON cu abonamentul Nelimitat XL (tarif de 24.95 euro lunar) si contract pe doi ani (in acest abonament sunt incluse 2 GB trafic date in 4G, comunicare nelimitata in orice retea nationala si internationala din Zona 1, 400 minute internationale in Zona 2 si 100 minute roaming in UE). Fara contract Speedsurfer poate fi achizitionat la pretul de 799 RON.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
telefon mobil telekom speedsurfer, speedsurfer jocuri 2015, लाइव टेलीकॉम, speedsurfer specificatii,
Back to top button
Close