Android @GoogleZTE

ZTE Mimosa X un smartphone chinezesc ce merita bagat in seama

Dupa ce au cucerit piata la categoria modemurilor GSM, chinezii de la ZTE au inceput ofensiva pentru a intra in categoria smartphone-urilorde top lansand cu ocazia MWC 2012 de la Barcelona noi modele de telefoane ce ruleaza popularul Android v4.0 Ice Cream Sandwich. Modelul ZTE Mimosa X va fi echipat cu procesorul Dual Core Nvidia Tegra 2 si va avea un display capacitiv TFT QHD ce poate afisa o rezolutie de 960×540 pixeli. La categoria conectivitate modelul este echipat cu modemul Nvidia Icera 450+ ce permite tranferuri de date la viteze de download de pana la 21,6Mbps , modulul A2DP bluetooth si DLNA. Memoria interna de 4GB asigura suficient spatiu pentru stocarea fisierelor video HD furnizate de camera de 5MP si pentru jocurile disponibile prin aplicatia TegraZone special optimizate pentru acest nou procesor Tegra.

Camera secundara de 0,3MP asigura apeluri video 3G iar combinatia intre Tegra si Icera se pare ca va fi o carte castigatoare tinand cont de performantele device-ului ce ies in evidenta printr-o autonomie sporita, multitasking, 2 microfoane pentru o mai buna captare a sunetului si o navigare facila pe internet.

Ateptam cu interes produsele companiei ZTE prezenta la Mobile World Congress de la Barcelona ce va fi cu siguranta un concurent de luat in seama de catre marii lideri ai pietei: Samsung, Apple, Nokia, LG, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button