SAMSUNGWhat's New

Samsung se pregateste de lansarea noului telefon Galaxy J1, un terminal din gama sa inferioara

Desi compania Samsung a completat, nu cu mult timp in urma, noua gama de dispozitive Galaxy A cu modelul A7 si a anuntat primele doua terminale Galaxy E, sud-coreenii vor lansa o gama inferioara numita Galaxy J. Mezinul acestei serii va fi Galaxy J1, acesta fiind tema unor imagini neoficiale.

Noul Galaxy J1, spre deosebire de gamele Galaxy A si Galaxy E, care utilizeaza un design inedit inspirat din cel care a debutat odata cu Galaxy Alpha, este foarte apropiat de vechiul design Samsung, lucru care era de asteptat din moment ce noul dispozitiv face parte din gama inferioara.

samsung-galaxy-j1-e1421172423484

Specificatiile tehnice ale Galaxy J1 sunt multumitoare, telefonul oferind un ecran LCD cu diagonala de 4,3″ cu rezolutie de 800×480 pixeli si va fi motorizat de un procesor Marvell PXA1908, o solutie quad-core Cortex-A53. Toate aceste specificatii vor fi completate de 1GB memorie RAM, 8 GB memorie interna extensibila si un acumulator de 1850 mAh. De asemenea, dispozitivul este prevazut cu doua camere foto cu senzori de 5 si 2 MP in cazul versiunii cu modem LTE, respectiv 5 MP si 0,3 MP in cazul celei cu modem 3G. Deci vorbim si despre varianta Dual SIM.

In momentul actual, data de lansare si pretul noului Galaxy J1 sunt necunoscute, desi surse neoficiale au anuntat ca Samsung va declara la jumatatea lunii acesteia detaliile referitoare la noul terminal.

Leave a Reply

Back to top button