Samsung

Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Tinta acestei tablete este aceea de a inlocui in totalitate laptop-ul. Aceasta ofera un ecran spatios de 12.2 inch pentru o claritate mult mai buna, dar si atunci cand lucrati cu mai multe aplicatii in acelasi timp sau cand va luati notite folosind stiloul S-Pen, care este inclus. In concluzie tableta Galaxy Note Pro 12.2 vine cu numeroase aplicatii si servicii productive, precum Hancom Office Suite si Remote PC Client.

samsung-galaxy-note-pro-pen

 

Pretul poate constitui o problema. Costand 750$ pentru modelul WiFi de 32GB si 850$ pentru cel de 64GB, aceasta este una dintre cele mai scumpe tablete de pe piata, iar pretul nu include nici macar accesoriile precum husa, suportul sau o tastatura cu Bluetooth. In ziua de azi va puteti cumpara un laptop cu Windows 8 pentru un pret mai mic, asadar este greu de justificat gestul de a da atatia bani pentru Galaxy Note Pro.

Galaxy Note Pro 12.2 are un design asemanator cu cele mai noi dispozitive mobile de la Samsung precum a Galaxy Tab 10.1 2014 Edition. Spatele are textura pielii intoarse care se simte foarte bine la atingere fata de suprafata de plastic care se gaseste pe vechile dispozitive Samsung. In coltul din dreapta tabletei, veti gasi stiloul S-Pen si slotul de card microSD.

samsung-galaxy-note-pro-back

 

Display-ul de 12.2 inch si rezolutia de 2560x1600p este cu siguranta unul dintre atuurile tabletei. Arata detalii dintre cele mai ascunse, iar marimea extra o face potrivita pentru a viziona videoclipuri si pentru a citi texte/carti.

samsung-galaxy-note-pro-ux

 

Galaxy Note Pro 12.2 ruleaza Android 4.4 KitKat, cea mai noua versiune de operare Android a celor de la Google.
Ca si tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 si Galaxy Note Pro suporta mai multe ferestre deschise unde puteti lucra cu mai multe aplicatii odata. Tableta creste limita de la doua ferestre la patru.

Galaxy Note Pro 12.2 foloseste ultima generatie de procesor de la Samsung, iar performanta acestuia este ok, tinand cont de numeroasele aplicatii cu care lucreaza. Bateria este rezistenta.

 

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button