Android @GoogleAndroid AppsDownloadsiOS @AppleiOS AppsiOS NewsWhat's New

Saagara AR, o aplicatie gratuita care ne invata yoga

Tehnologia moderna nu sta pe loc. Inovatia face legea in domeniul telecomunicatiilor. Pe zi ce trece aflam informatii despre cate o aplicatie care are ca si obiectiv facilitarea vietii noastre, o facilitare pe care toti ne-o dorim si care are drept cauza lipsa timpului. Saagara AR este o aplicatie gratuita, care are la baza atat platforma Google Android, cat si Apple iOS.

saagara ar

Vreti sa stiti ce functionabilitate are Saagara AR? Iata raspunsul: aplicatia gratuita le ofera utilizatorilor posibilitatea de a invata si exersa posturile din yoga cu ajutorul tehnologiei de realitate augumentata. Poate va intrebati cu ce ne ajuta aceasta aplicatie. Pai, ne ajuta, tinand cont ca multi dintre noi nu au timpul necesar sa ajunga la sedintele de yoga. Asadar, cu ajutorul camerei foto a smartphone-ului sau tabletei, vom putea vizualiza personajele care exemplifica exercitiile de yoga in postere ca animatii 3D la 360 de grade, imaginea transformandu-se in acest mod intr-o realitate. Animatiile 3D sunt acompaniate de sunet, iar aplicatia permite si vizualizarea informatiilor si instructiunilor scrise pe postere direct pe telefonul mobil. Posterele yoga se pot descarca de pe site-ul oficiail al dezvoltatorului, http://www.saagara.com/ar.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تنزيل التطبيقات في هاتف سامسونج GT-S5222, samsung corby 2 de taşınabilir wifi uygulaması indir, descargar facebook para java 240x360, Aplicatii player mp4 telefon symbian, up date phan mem cho LG GM360i, Jeux samsung 2121JAVA GAMES, sertifika yok zincir hatasi samsung, codigos para atualizar o Samsung GT-S3350, تحميل تطبيقات نوكيا٨٠٨, Kody na samsunga gts-5230,
Back to top button
Close