HTCMicrosoft @Mobile

Noul HTC Titan II un Windows smartphone cu camera de 16MP ce impresioneaza fotografii amatori

HTC ne-a obisnuit in decursul anilor cu o gama larga de modele business ce au inregistrat  succese deosebite in randul fanilor Windows Mobile. HTC Titan II este primul smartphone cu sistem de operare Windows Phone 7.5 Mango ce are o camera de 16MP si  a devansat celebrul producator american Apple ce avea in proiect o camera de 16MP pe viitorul Iphone 5. Din pacate senzorul BSI de 16MP nu permite si realizarea de capturi video de inalta definite decat pana la 720p. La capitolul hardware nu impresioneaza cu nimic, procesorul single core  de 1,5GHz Scorpion incecand sa faca rularea stabila a aplicatiilor din Windows Marketplace.

Senzorul BSI este suficient de performant pentru realizarea de capturi foto in conditii de luminozitate scazuta, ce pot fi stocate pe memoria interna de 16GB. Pachetul de conectivitate format din HSPA+, Wi-Fi, bluetooth, suportul SNS si senzorii prezenti frecvent pe majoritatea smartphone-urilor: de proximitate, accelerometru si gyroscopul asigura conditii deosebite in utilizare si promit un telefon ce va urma trendul din acest an pe acest segment si se va face observat in marea avalansa de smartphone-uri Quad-Core.

Noul model va fi lansat pentru operatorul american at&t urmand ca ulterior sa fie disponibil si pentru piata europeana si asiatica.

Tags

2 Comments

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
okostelefon 16mp camera, aplicaciones para htc hd t8282, صرر وخلفيات للهاتف الذكي, htc titan 2 usos especiales, วอลเปเปอร์. มือถือ ไททัน, telecharger wendaws n95,
Back to top button
Close