NOKIASYMBIAN APPS

Nou update de firmware (v22.014) pentru Nokia E6 si Nokia X7

Nokia a lansat un nou update de firmware (v22.014) pentru telefoanele X7 si E6, telefoane pe care ruleaza sistemul de operare Symbian Anna. Update-ul nu aduce mari modificari de software, ci doar rezolva mici erori ale acestuia si ii imbunatatesc performanta si stabilitatea.

Nokia_E6

In ceea ce priveste aplicatiile care vin la pachet cu telefoanele Nokia E6 si Nokia X7, update-ul de software vine cu o noua iconita pentru aplicatia de socializare, imbunatateste viteza si modul de afisare a paginilor in aplicatia Web si face cateva mici modificari de stabilitate la conectivitatea USB.

Nokia-X7

Atat Nokia E6 cat si Nokia X7 au un feature nou, si anume User Data Preservation (UDP), care permite utilizatorilor lor sa faca update-urile de software fara a face back-up la date inainte (cu toate acestea noi recomandam efectuarea unui backup complet inainte de actualizare pentru o mai mare siguranta). Update-ul de firmware pentru Symbian Anna este disponibil momentan, via Over-the-Air (OTA) sau prin Ovi Store, doar in cateva regiuni, insa in curand va fi accesibil utilizatorilor din toata lumea.

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
installer smartwatch application sur nokia x7, telecharger la mise a jour de nokia x7, mise a jour pour nokia e6, como desatualizar o software nokia e6, nokia x7 programos, firmware nokia x 7 android, atualizar symbian x7, telecharger mise a jour de stor nokia x7, theme de android pour nokia x7, telecharger theme Windows 7 pour nokia x7, telecharger jeux java nokia x7, nokia e6 rom guncellemek, تحميل برنامج ترافك لموبيلات نوكيا e6, viber pour nokia x7, como atualizar o software do nokia x7, Nokia eseries giochi download , live wallpepar by nokia x7 dawanlod, telecharger belle pour nokia e6, mise a jour nokia x7, telecharger viber nokia x7-00,
Back to top button
Close