NOKIASYMBIAN APPS

Nou update de firmware (v22.014) pentru Nokia E6 si Nokia X7

Nokia a lansat un nou update de firmware (v22.014) pentru telefoanele X7 si E6, telefoane pe care ruleaza sistemul de operare Symbian Anna. Update-ul nu aduce mari modificari de software, ci doar rezolva mici erori ale acestuia si ii imbunatatesc performanta si stabilitatea.

Nokia_E6

In ceea ce priveste aplicatiile care vin la pachet cu telefoanele Nokia E6 si Nokia X7, update-ul de software vine cu o noua iconita pentru aplicatia de socializare, imbunatateste viteza si modul de afisare a paginilor in aplicatia Web si face cateva mici modificari de stabilitate la conectivitatea USB.

Nokia-X7

Atat Nokia E6 cat si Nokia X7 au un feature nou, si anume User Data Preservation (UDP), care permite utilizatorilor lor sa faca update-urile de software fara a face back-up la date inainte (cu toate acestea noi recomandam efectuarea unui backup complet inainte de actualizare pentru o mai mare siguranta). Update-ul de firmware pentru Symbian Anna este disponibil momentan, via Over-the-Air (OTA) sau prin Ovi Store, doar in cateva regiuni, insa in curand va fi accesibil utilizatorilor din toata lumea.

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Meningkatkan performa nokia e6, télécharge mise a jour nokia e6, jeux symbian Nokia E6 V2.2, atualizar symbian x7, telecharger des application gratuit pour nokia x7, telecharger jeux java nokia x7, mise a jour pour nokia x7, x7 nokia java upgrade, Misajour java nokia x7, telecharger la mise a jour de nokia x7, télécharge la mise a jour de nokia E6, Mise a jour NOKIA X007 gratuit, perbarui perangkat lunak symbian belle nokia e7-00, rom nokia x7 android telechargement, nokia e6 rom guncellemek, misa joure nokia x7 , logiciel pour nokia x7-, wallpepars blackberry for iphone6s, jeux de nokia x7, atnaujinimas x7,
Back to top button
Close