NOKIASYMBIAN APPS

Nou update de firmware (v22.014) pentru Nokia E6 si Nokia X7

Nokia a lansat un nou update de firmware (v22.014) pentru telefoanele X7 si E6, telefoane pe care ruleaza sistemul de operare Symbian Anna. Update-ul nu aduce mari modificari de software, ci doar rezolva mici erori ale acestuia si ii imbunatatesc performanta si stabilitatea.

Nokia_E6

In ceea ce priveste aplicatiile care vin la pachet cu telefoanele Nokia E6 si Nokia X7, update-ul de software vine cu o noua iconita pentru aplicatia de socializare, imbunatateste viteza si modul de afisare a paginilor in aplicatia Web si face cateva mici modificari de stabilitate la conectivitatea USB.

Nokia-X7

Atat Nokia E6 cat si Nokia X7 au un feature nou, si anume User Data Preservation (UDP), care permite utilizatorilor lor sa faca update-urile de software fara a face back-up la date inainte (cu toate acestea noi recomandam efectuarea unui backup complet inainte de actualizare pentru o mai mare siguranta). Update-ul de firmware pentru Symbian Anna este disponibil momentan, via Over-the-Air (OTA) sau prin Ovi Store, doar in cateva regiuni, insa in curand va fi accesibil utilizatorilor din toata lumea.

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
mise a jour de nokia x7-mi, igrice nokia e6, zaidimai nokia E6, nokia e6 teme download, igrice za nokia E serije , facebook dernier version nokia x7, viber nokia x7 telecharger, perangkat lunak pendukung nokia x7, telecharger apps utilitaires pour nokiax7, telecharger mise a jour de stor nokia x7, applications nokia x7 gratuit, app store application gratuite sur nokia x7, nokia e6 perasymas, installation gratuit de la mise jour de nokia E6, www.ดาวโหลดใบรับรอง nokia, applications gratuites nokia x7, logiciel pour nokia x7-, telecharge google nokia x7, telecharger jeux pour nokia x7, miss a jour for nokia x7-00,
Back to top button
Close