Android @GoogleMobile AppsSAMSUNGWhat's New

Galaxy Note7 este smartphone-ul cu cel mai bun display realizat pana in prezent

Samsung conduce detasat clasamentul celor mai bune display-uri pentru smartphone-uri. Galaxy S6, Note 5 si S7 s-au bucurat de succes la momentul lansarii, dar niciunul dintre ele nu a reprezentat un pas atat de mare in fata precum noul Note7. Cel putin asta sustine DisplayMate, o organizatie specializata in testarea de display-uri, care afirma ca noul panou Super AMOLED de pe recent anuntatul Note este, in momentul de fata, cel mai bun.

galaxy-note-7

Galaxy Note7 este echipat cu un display QHD de 5,7″ bazat pe tehnologia Super AMOLED, ceva ce am vazut si pe modelul Note 5 de anul trecut, insa panoul in sine este mult mai performant. La luminozitate maxima, acesta depaseste 1.000 de niti, fiind cel mai luminos ecran de pe un smartphone de pana acum, putand fi folosit fara probleme in orice situatie, inclusiv in soare foarte puternic.

Display-ul este ajutat si de cantitatea de 4,6% a luminii reflectate, cea mai mica valoare inregistrata de DisplayMate pana in prezent. Bineinteles, toate aceste avantaje hardware sunt alaturate unui software foarte bine realizat, cu un profil implicit de culoare care ofera imagini naturale, cat si senzori pentru lumina ambinentala pe amandoua partile ale telefonului mobil Samsung.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
كيف ضبط المصنع لسامسونج s5610, Εφαρμογες για κινητο Σονυ ερικσον, Samsung 5230 gizlilik kilidi unuttum, Update@lgmopil.com, Games hp samsung conflict, am un telefon samsung gt s5220 si numerge sa imi bag cont google, www.lgmobile.com, gt s5620 skriveni kodovi, java tema indir, code samsung GT-E.1200I, تحميل برنامج العاب سمسونق GT_S5222, ovi store indir, rt juegos 240 por320, truco para desactivar bloqueo de sim de samsung wifi, saat temalari, भारत में सैमसंग j2 समर्थक कीमत, comment suprimer jeux et autre dans phone gte2222 comment ca marche, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, sintonizacion del modelo sansung de tln, 
हई � �हऋहग �हऐ हज �हऔ  �हईहऒहऔ हछ � � हई �हईहऋहगहई � हउ � � �हछ हई � � �हउ:

http://nokia.mobi/entry/van/main/C7-00

हऔहउ �हई हऋ � ,
Back to top button
Close