Android @GoogleMobile Apps

Cele mai noi smartphone-uri lansate in acest an vor primi update catre Android 4.4 KitKat

Odata cu lansarea celei mai noi versiuni Android 4.4 KitKat pe modelele Google Nexus 5, era o problema de timp pana cand noua versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, va fi prezenta prin intermediul unui update si pentru modelele de top lansate in acest an.

Android from Cupcake to KitKat

Primele modele care vor beneficia de noul update vor fi tot modele din seria Nexus: smartphone-ul Nexus 4 si tabletele Nexus 7 si Nexus 10. Marii producatori de smartphone-uri Samsung, HTC, Motorola, Sony si LG se vor intrece in a lansa update-uri majore catre Android 4.4 KitKat,  astfel dintre modelele norocoase mentionam Samsung cu  Galaxy S4, HTC cu  One Google Play Edition (in 17 noiembrie)  si One (ianuarie 2014), Motorola cu  Moto X si Droid Ultra, Sony cu seria Xperia Z (Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Z Ultra, Xperia Tablet Z).

Android-4.4-KitKat

Noua versiune a celui mai popular sistem de operare pentru mobile va fi mai putin lacom la resurse si potrivit celor de la Google va putea rula si pe dispozitivele cu memorie RAM de 512MB. Astfel Google isi propune ca in urmatorii ani Android 4.4. KitKat sa ruleze pe peste 1 miliard de dispozitive surclasandu-si clar competitorii iOS, Windows Phone, BlackBerry, Firefox OS.

Leave a Reply

Back to top button