Mobile AppsNOKIA

Aplicatii care folosesc Silverlight pe Symbian (NOU!)

Dezvoltata de Microsoft pentru aplicatiile in Internet Browser / Internet Explorer, tehnologia Silverlight este acum disponibila si pe telefoanele mobile cu sistem de operare Symbian.
Acest lucru inseamna ca posesorii de telefoane mobile NOKIA Symbian se pot bucura acum de continutul Silverlight si de aplicatiile dezvoltate pentru aceasta platforma.

Din pacate momentan, Silverlight nu este disponibil decat pe patru modele de telefoane NOKIA: 5800 XpressMusic, N97, N97 Mini si S60.

Silverlight

 

Reprezentatul Microsoft, Mary-Jo Folely, a tinut sa precizeze ca in acest an Silverlight va fi disponibil si pe telefoanele cu mobile cu sistem de operare Windows Mobile 7, insa cu toate acestea telefoanele nu vor avea posibilitatea de a rula Silverlight in interiorul paginilor web. 
Intrebat de implementarea Silverlight pe device-urile Apple (, iPod, ) si , reprezentatul Microsoft nu a dorit sa faca niciun comentariu.

Silverlight, a cross-browser, cross-platform implementation of the .NET Framework for building media experiences and rich interactive applications for the Web on desktop computers, is also available for Nokia S60 5th Edition devices such as Nokia 5800 XpressMusic and N97. Silverlight applications now can be viewed inside mobile browser.

store.ovi.com/content/46120 .

Leave a Reply

Back to top button