ALLVIEWAndroid @GoogleMobile Apps

Allview P5 Alldro, un Android Dual SIM si Dual Core ce va atrage atentia pe piata europeana

Producatorul romanesc de gadgeturi Allview din Brasov si facut prezenta pe piata romaneasca inca din 2002 cu produse electrice si electronice si a cucerit piata locala in ultimii ani prin gama larga de modele Dual SIM la preturi competitive. Odata cu dezvoltarea tehnologiilor intr-un ritm alert si  Allview are acces la performante superioare la preturi suficient de mici pentru a reusi sa produca produse apropiate ca performante de smartphone-urile de top ale momentului dar la preturi accesobile. Allview P5 Alldro se aproprie de performantele de acum popularului Samsung Galaxy S II, avand o serie de caracteristici asemanatoare cu ale celebrului model coreean, display-ul este unul capacitiv IPS de 4,3” avand o rezolutie de 480x800pixeli ce poate scoate in evidenta camera de 8MP prezenta pe spatele device-ului. Gadgetul este dotat cu un procesor Dual Core de 1GHz  Cortex A9 si o memorie interna de 4GB ce poate fi marita cu pana la 32GB prin intermediul slotului de card microSD.

Allview P5 Alldro este primul model Dual SIM ce ruleaza Android v4.0.4 Ice Cream Sandwich si poate utiliza simultan celor 2 SIM-uri, astfel se pot efectua apeluri de voce pe un SIM si downloada aplicatii din Google Play prin intermediul celui de al 2 lea SIM in acelasi timp. Modelul este fabricat in China insa partea software a fost dezvoltata de romanii de la Allview care in colaborare cu conationalii de la Bitdefender au preinstalat varianta premium trial pe noul dispozitiv, premiera pe un smartphone Android. P5 este urmasul lui Allview P4 recent lansat pe piata, ce este dotat cu un single Core de 1GHz si un display SuperAMOLED si utilizatorii vor putea beneficia de performantele sale undeva prin luna septembrie 2012. Asteptam cu interes reactia pietei si comentariile utilizatorilor la noul gadget.

Tags

3 Comments

  1. Indicar que tanto el teléfono dual sim P4 estará disponible en el Distribuidor Oficial Autorizado Allview para España: SKdualsim ( http://www.skdualsim.com ) durante la semana que viene y el modelo P5 tan pronto sea realizada su puesta en escena y distribución.

    Un saludo muy cordial.

  2. Detin un Allview P5 si doresc sa-l conectez la calculator . Ce trebuie sa instalez , de unde sa descarc ca sa pot conecta telefonul la calculator pe care ruleaza un W7.

  3. Conectezi telefonul la calculator si pe ecran iti va apare o fereastra in care vei bifa USB storage, astfel cardul telefonului se va comporta ca un stick USB de pe care vei putea descarca sau uploada continutul preferat. Mai multe detalii aici

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
allview p5 software update, howtoaccesobile n, huawei p5 scheda tecnica, allview p5 teszt, wallpaper pentru allview p5, download jocuri allview, alview italia, teme allview p5 download gratis, kako da otkljucam utor za drugi sim na allview, moviles allview, theme allview p5 alldro, تلفون هواوي p5, allview p5 firmware, aplicatii alwiew + dowloand, kako azurirati softver na allview, allview mobitel, allviev mob, android allview p5 quad frissítés letöltés, prezzo telefonino allview modello p5 alldro, teme%20pt%20telefon,
Back to top button
Close