Home / ANDROID - GOOGLE / Uninstall Manager, aplicatia Play Store care elibereaza spatiul de stocare

Uninstall Manager, aplicatia Play Store care elibereaza spatiul de stocare

In ceea ce priveste smartphone-urile din categoriile entry-level si mid-range, care au capacitate de stocare interna de 8 GB sau 16 GB, utilizatorii se confrunta destul de frecvent cu o problema: raman fara spatiu. Faptul ca aceste terminale dispun de slot pentru card micro-SD nu ajuta mereu, deoarece multe aplicatii, precum Facebook sau Play Music, nu pot fi mutate din memoria interna a telefonului mobil.

uninstall manager

In curand, Play Store, magazinul virtual al Google, le va indica utilizatorilor care sunt aplicatiile pe care nu le folosesc deloc sau foarte rar, astfel incat sa le dezinstaleze si sa recupereze spatiu de stocare. Aplicatia Play Store va avea o noua functie, numita Uninstall Manager, cu ajutorul careia utilizatorii de Android vor putea sterge aplicatiile pe care nu le folosesc fara a mai merge in setarile smartphone-ului.

Momentan, noua functie este disponibila pentru un numar redus de utilizatori si nu se stie data concreta de lansare pentru toata lumea.

SoFunMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
تحميل تطبيقات lg, تحميل ثيمات جافا, download game perang java 240x320, samsung gt-s5610 soft chomikuj, content, برامج تشتغل على تليفون سامسونج duos s5222, java tema indir, ดาวน์โหลดแอปที่ใช้ได้กับโนเกียc5, تنزيلات إي2252, Google play Jeux java, aplikasye, s5610K ekran kılıdı ındır, them sony ericsson j108, mise a jour sony ericsson 108j, mobil benten oyunlari indir java, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, Maps for sqmsung gts 3353, Ringtone Nokia tune meledak mp3, Emoticoane de descarcat pe telefon, ไอดี และ รหัสผ่าน GT-C3222,