Home / LG / Noul LG Stylus 2 Plus va fi livrat si in Europa

Noul LG Stylus 2 Plus va fi livrat si in Europa

LG a anuntat recent lansarea un nou phablet numit Stylus 2 Plus. Acesta este bazat pe modelul Stylus 2, oferind cateva imbunatatiri hardware, dar cel mai important este faptul ca va fi livrat si in afara Coreei de Sud, fiind confirmat atat in Statele Unite, cat si in America. Telefonul mobil a debutat in Taiwan, urmand sa ajunga in afara continentului estic in urmatoarele saptamani.

LG Stylus 2 Plus este un dispozitiv mobil mare, cu display Full HD de 5,7″, bazat pe un panou IPS cu tehnologie Quantum Display. Acesta este acesorizat cu un chipset cu procesor octa-core la 1,4 GHz. Toate zvonurile sugereaza ca este vorba despre un model MediaTek, dar asteptam o confirmare oficiala. Stylus 2 Plus se va livra in doua variante, cu 2 GB RAM si 16 GB spatiu de stocare, sau 3 GB RAM si 32 GB spatiu de stocare, cu posibilitatea de a adauga card-uri micro SD. Aceste versiuni vor fi disponibile in functie de regiune si inca nu se stie daca vom primi in Europa modelul superior sau inferior.

lg-stylus-2-plus

Bateria de 3.000 mAh este deja standard pentru telefoanele de dimensiuni mari si ar trebui sa ofere autonomie pentru a satisface chiar si utilizatorii mai exigenti. Camerele foto vor fi conditionate de modelul disponibil pe piata locala. Modelul de baza va fi livrat cu senzor foto de 13 megapixeli pe spate si 5 megapixeli frontal, in timp ce varianta mai puternica va fi prevazuta cu camere de 16 megapixeli, respectiv 8 megapixeli. In cele din urma, LG a integrat un senzor de amprenta pe butonul Power, amplasat pe partea din spate a telefonului mobil Stylus 2 Plus.

SoFunMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
update.lgmobile.com lg t375, برنامج واى فاى لنوكيا 208, تحميل العاب جوال LG, تحميل العاب هاتف lg مجانا, www.lgmobile.com, تحميل برامج والعاب java للموبايل lg, تحميل العاب للهاتف الجي, تمل العب هاتف LG, Update lgmobile.com, Actualizar lg t395, تحميل العاب في هاتف LG جديدة, العاب موبايل alg, تطبيقات والعاب لج, تحميل العاب الهاتف lg, تحميل العاب الهاتف الجي, تحميل العاب هاتف لج, ألعاب LG, تحميل المزيد من التطبيقات lg, Mini opera parsisiusti lg, العاب هاتف آلجي,