Home / ANDROID - GOOGLE / Share Documents & New Emoji Chat Icons – Noi functii adaugate pe aplicatia WhatsApp pentru iOS si Android

Share Documents & New Emoji Chat Icons – Noi functii adaugate pe aplicatia WhatsApp pentru iOS si Android

Cel mai nou update al aplicatiei WhatsApp a venit cu o noutate mult asteptata de toti utilizatorii de Android si iOS (iPhone).
Odata cu cea mai recenta versiune de WhatsApp, s-a introdus posibilitatea de a trimite si vizualiza documente PDF direct din aplicatie. Pana acum aplicatia nu permitea decat trimiterea de poze si filmulete, contacte si locatie, iar cine dorea dorea sa trimita documente de pe telefonul mobil era nevoit sa foloseasca atasamentele in e-mail sau alte cai de transfer documente.

WhatsApp PDF

Cum putem trimite fisiere PDF folosind aplicatia WhatsApp

Este cat se poate de simplu. In fereastra de conversatie, in partea de sus unde este si optiunea de initiere apel voce, apare o agrafa care daca o deschidem ne ofera o lista de optiuni pentru partajare. Share.

Iata cum arata optiunea de share documents pe WhatsApp pentru Android

WhatsApp-Share-Files-Android

Utilizatorii de iOS (iPhone, iPad) au aceasta optiune in meniul care se deschide in partea de jos a zonei de introducere text (semnul rotund cu sageata in sus).

IMG_0134

Aceasta actualizare vine dupa ce in urma cu o saptamana un alt update al aplicatiei WhatsApp a adus un nou set de 100 de iconite chat. WhatsApp Emoji chat icons.

stealth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
jeux java street fighter, whatsapp LG telefonui, Órás Játék.letöltés.telefonra, aplikasi sony ericsson j108i, app imi chat for sony, kaip atnaujinti whats app, Juegos de wwe 2009 Para blackberry Alcatel, atnaujinti wasap, Actualización Del Software Lg Gs290, cum se pot introduce noi emoji in aplicatia whatsapp, tlg jeux java, mango dainos parsisiust nemuokamai.lt., Motywy samsung U700, تحميل تطبيق ألعاب mobile Sony ericsson w910, Descargar juego de bomberman java para sony ericsson, volum sunet telefon samsung gt, tahmil tatbike alfaiber, تحميل لعبة كرة قدم جافا علي التليفون, kaip atnaujinti whatsapp, Play stor à télécharger pour sony ericsson k810i,