Home / ANDROID - GOOGLE / Sterge pozele Hangouts din galeria foto de pe telefonul Android si din contul Google

Sterge pozele Hangouts din galeria foto de pe telefonul Android si din contul Google

Ads

Hangouts este serviciul de messenger al Google, care inlocuieste cu succes de cativa ani vechiul Gtalk.
Putin folosit in anumite tari, acest serviciu de mesagerie privata oferit de Google, are destul de muti simpatizanti. In special pentru functia care integreaza chat-ul in Gmail si prin prezenta lui pe toate smartphone-urile si telefoanele mobile cu sistem de operate Google Android.

Este un serviciu destul de fiabil si o aplicatie foarte bine optimizata pentru Android. Ba chiar si pe iOS, Hangouts este o aplicatie de chat destul de rapida si care pune la dipozitia utilizatorilor majoritatea optiunilor care le ofera si alte aplicatii, gen Facebook Messenger.

O problema pentru multi utilizatori de Hangouts pentru Android, este stocarea in galeria foto a telefoanelor mobile / smartphones (aplicatia Gallery) a fotografiilor si a fisierelor video trimise in mesajele private. Ca solutie de backup si accesare rapida dintr-un folder dedicat fiecarei conversatii in Gallery pe telefon, este ok…insa unii utilizatori vor sa se fereasca de ochii curiosilor si nu doresc ca aceste imagini trimise pe chat sa apara in galeria foto de pe telefon. Specificam faptul ca aceste poze nu pot fi sterse de pe telefon, fie ca vorbim de un Android Samsung, LG, HTC, Motorola, Lenovo, Allview, Huawei sau alt brand.

Cum putem sterge din aplicatia Gallery pozele si folderele cu imagini din mesajele private de pe Hangouts

Telefonul mobil nu are nici o vina si asa ca nu trebuie sa cautam prin setari sau sa facem schimbari in sicronizarea contului Google de pe Android.

1. Accesam de la calculator adresa web : picasaweb.google.com si ne autentificam folosind acelasi cont de Google care il avem logat si pe telefonul mobil.

2. Hangouts creeaza in contul online (Picasa Web Album) cate un folser pentru fiecare conversatie de pe chat in care s-au trimis poze. Identificam aceste foldere in My Photos, le accesam, apoi din bara de comenzi (Actions) putem sterge folderul conversatiei sau poze selectate din interiorul folderului. Delete this photo.

Hangout-Chat-Picture-Delete

3. Mergem in Gallery pe telefonul mobil si verificam daca pozele din Hangouts se mai gasesc in galeria foto.
Daca tot nu au disparut, este din cauza unui cache al aplicatiei. Va trebui sa mergem in Android la Settings > General > Application Manager apoi in tab-ul All, unde va trebui sa identificam si sa deschidm optiunile aplicatiei Gallery.

Clear-Data-Gallery-App

Apasam butonul “Clear Data”, apoi “Force Stop”.

Dupa acest pas, toate pozele trimise sau primite pe Hangouts or sa dispara din galeria foto a telefonului.

How to delete Hangouts Photos from privately messages.

One comment

  1. multumesc pentru sfaturi, am reusit !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
cum se sterge o fotografie din telefon, как удалить из галереи папку hangout, mini opera programele sony ericsson, cra mnghpus fto di kiriman hangout, cum sa stergi pozele google ++ din galaxy note 2, Como apagar images salvas na.galeri do hangoust, hoe verwijder ik foto uit picasa hangouts, como excluir álbum do hangouts no celular samsung, como apagar fotos hangouts, borrar carpetas hangout android, cum se sterge pozele hangout, baixar jogo do ben 10 para java, suprimer foto hangouts, cara menghapus gambar di hangout, Application ovi nokia x2-01 android mobile, cara menghapus album foto yh sudah dibagikan di hangout di google+, como borrar fotos de hangouts en movil, como apagar fotos do hangouts no celular, Izteglyane na themes tel lg kp 501, como eliminar las fotos de hangouts de la galeria del celular,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese