Home / Firefox OS / Mozilla anunta ca renunta la Firefox OS pentru telefoanele mobile

Mozilla anunta ca renunta la Firefox OS pentru telefoanele mobile

Lansat ca un proiect care se voia sa ajunga un copetitor de temut pentru Android si iOS, Firefox OS si-a incheiat existenta inainte sa se “nasca”. 

Intr-o conferinta ce a avut loc zilele acestea la Florida, in Statele Unite, fondatorul celui ce avea sa fie viitorul sistem de operare pentru telefoanele mobile, Firefox OS, a anuntat incetarea proiectului. 

In prima faza a dezvoltarii, Firefox OS ar fi trebuit sa fie orientat pe o mai buna experienta a utilizatorului la navigatea pe internet atat de pe device-urile mobile low cost (telefoane mobile ieftine) cat si pe TV-uri HD. Pe device-urile careau rulat prima versiune a acestu nou sistem, se pare ca nu a facut fata cerintelor utilizatorilor. Desi Firefox OS nu a fost instalat decat pe device-uri lansate de producatori mici. Marii jucatori de pe piata smartphone, cum ar fi: Samsung, LG, Motorola, HTC si altii de acelasi calibru, au ramas fideli sistemului Android sau sistemelor proprii. 

Primit cu bratele de deschise de SONY, intr-o perioada cand punctul forte al companiei nu mai era locul de top pe piata de smartphone, acestia au renuntat destul de repede la ideea Firefox OS pe device-urile mobile, pastrand totusi sistemul pentru televizoarele smart.  Firefox OS  

Proprietarii de device-uri mobile care ruleaza Firefox OS se vor putea bucura in continuare de actualizari minore ale acestui sistem, insa la partea de aplicatii si jocuri nu ar trebui sa mai aibe niciun fel de asteptari. Practic Firefox OS pentru telefoane mobile s-a inchis tocmai din lipsa dezvoltatorilor de aplicatii pentru acest noi sistem de operare. 

stealth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
equalizer na telefon samsung, connexion gratuit samsung e2252.com, teme telefon firefox os, โหลดแอพโปรแกรมNOKIA ฟรี, alkalmazasok letoltese Orange Klif telefonra regisztracio nelkul, samsung gt s5610 software, samsung gt--s3653w tuş takımı bilgileri, whatsapp sony j108a, jawa hry 240/320 sony ericsson, códigos para samsung gt c3300k código para wasap, updete . igmobile . com, mobiljava tema, fkrefox os telefonra letoltheto jatekok, google play gt-s5222, java játékok telefonra ingyen samsung, متجرovi nokia e72, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΟΝΥ ΕΡΙΚΣΟΝ, Nang cap phan mem lg t375, هاتفي من اندرويد البحث على العاب s5222, Prehravac sony ericsson j108i,