Home / Firefox OS / Mozilla anunta ca renunta la Firefox OS pentru telefoanele mobile

Mozilla anunta ca renunta la Firefox OS pentru telefoanele mobile

Lansat ca un proiect care se voia sa ajunga un copetitor de temut pentru Android si iOS, Firefox OS si-a incheiat existenta inainte sa se “nasca”. 

Intr-o conferinta ce a avut loc zilele acestea la Florida, in Statele Unite, fondatorul celui ce avea sa fie viitorul sistem de operare pentru telefoanele mobile, Firefox OS, a anuntat incetarea proiectului. 

In prima faza a dezvoltarii, Firefox OS ar fi trebuit sa fie orientat pe o mai buna experienta a utilizatorului la navigatea pe internet atat de pe device-urile mobile low cost (telefoane mobile ieftine) cat si pe TV-uri HD. Pe device-urile careau rulat prima versiune a acestu nou sistem, se pare ca nu a facut fata cerintelor utilizatorilor. Desi Firefox OS nu a fost instalat decat pe device-uri lansate de producatori mici. Marii jucatori de pe piata smartphone, cum ar fi: Samsung, LG, Motorola, HTC si altii de acelasi calibru, au ramas fideli sistemului Android sau sistemelor proprii. 

Primit cu bratele de deschise de SONY, intr-o perioada cand punctul forte al companiei nu mai era locul de top pe piata de smartphone, acestia au renuntat destul de repede la ideea Firefox OS pe device-urile mobile, pastrand totusi sistemul pentru televizoarele smart.  Firefox OS  

Proprietarii de device-uri mobile care ruleaza Firefox OS se vor putea bucura in continuare de actualizari minore ale acestui sistem, insa la partea de aplicatii si jocuri nu ar trebui sa mai aibe niciun fel de asteptari. Practic Firefox OS pentru telefoane mobile s-a inchis tocmai din lipsa dezvoltatorilor de aplicatii pentru acest noi sistem de operare. 

stealth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
تحميل ألعاب مجانا على سامسونج s5222, Telecharger Thème pour Lg ku990, игры для сумбиан samsung, zaidimai telefonui nemokamai atsisiusti samsung, aplikacje flash na E71, aplikasi sony ericsson j108i, εφαρμογες ericsson δωρεαν, descargar juegos gratis para nokia - c3 bloks, sunete mesaje LG Crystal, download theme pentru tel firefox os, gra shrek downlmoad na telefon, nokia.mobi/entry/van/main/500, Gry darmowe bubble java, jocuri pe firefox os, Sajt za skidanje igrica za telefon lg ku990, θεματα κινητου, dźwięk starego telefonu pobierz, Jak się restartuje telefon samsung GT-S5620, لما لوحة ألمفاتيح تقفال ألتليفون يبطال شحن, codigo para ver mapa de donde estas gt-c3300i,