Home / ANDROID - GOOGLE / [Safe Browsing] Google Chrome pentru Android va bloca paginile Web Virusate

[Safe Browsing] Google Chrome pentru Android va bloca paginile Web Virusate

Tehnologia Safe Browsing introdusa de Google in Google Chrome pentru PC, este disponibila acum si pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Google Android.
Safe Browsing este o tehnologie care scaneaza in timp real paginile web care sunt accesate de pe telefonul mobil, tinand astfel utilizatorul departe de paginile web cu programe virusate de tip malware si adware. In plus, Safe Browsing impiedica accesarea site-urilor care sunt impotriva bunelor practici de navigare Web si a celor care au continut neadecvat. Site-uri care au continut destinat adultilor si deschid foarte reclame “de profil”, site-uri care indeamna la violenta sau la consumarea unor substrante nocive / periculoase.

Daca ati navigat pe Internet folosing Google Chrome de pe smartphone, probabil au fost momente in care ati fost bombardati cu anunturi, reclame si avertismente care va aduceau la cunostinta ca telefonul dvs. nu ruleaza corect, ca memoria este incarcata, ca aveti unul sau mai multi virusi sau ca un program din telefon distruge bateria. Acestea sunt doar cateva din anunturile si reclamele inselatoare pe care Safe Browsing la va bloca.

google-safe-browsing

Safe Browsing vine ca aplicatie instalata in pachetul de servicii Google Play Services 8.1, putand fi folosita de oricare aplicatie care va dezvolta suport pentru acest nou serviciu. Pana acum, Google Chrome pentru Android este primul browser care foloseste Safe Browsing.

In acest moment, putem spune ca Google Chrome este cea mai buna alegere de Internet Browser pentru telefonul mobil. Va putea sa ofere mai multa protectie in ceea ce priveste infectarea cu virusi malware si adware pe smartphone.

Desi aceasta tehnologie este inventata si folosita cu succes de mult timp pe PC-uri, Google a ezitat implementarea ei pe Android din cauza consumului de reurse hardware (memorie RAM si CPU), si a limitarilor de trafic ale operatorilor de telefonie mobila in anumite zone. Pe langa faptul ca ingreuneaza putin sistem de operare Android, Safe Browsing necesita si un trafic de internet in plus, la accesarea paginilor Web. Cu toate acestea, Google a luat decizia sa puna mai mult accent pe securitatea datelor si a sistemului Android, decat pe viteza de incarcare a unei pagini web si optimizarea traficului de internet consumat pe 3G/4G.

stealth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
Βαιμπερ για κινητα, temy na mobil samsung s5620, waptrick jocuri, อัพเกดรฟรีโปรแกรมซัมซุงมือถือgt-c3310, spill til samsung 800, gratuit jeux pour samsung gt s5222, Jocuri actiune java download, jeux pour gt-e2252, Brauzur sony ericsson donload za zapis na java igri donload, ساعة عقارب خلفية للشاشة, www.google aplikaseo.com, Cum îţi faci email pe un samsung champ duos, تطبيقات وألعاب java GT -5233W, aplikasye, cheie de control pentru blocarea retelei samsung galaxy mini 2, GT-C3300i gizli menyusu, google play nuotrauku redagavimas, Les music capacite de samsung GT E 2121B, Jocuri online LG, جوجل بلاي جافا الجي,