Home / Apple iOS / Dropbox pentru Business / Update (display support iPad Pro)

Dropbox pentru Business / Update (display support iPad Pro)

Intr-un articol de saptamana aceasta spuneam ca Dropbox inchide doua servicii / aplicatii destul de folosite de catre o gama foarte larga de utilizatori (in special managerul foto, Carousel). 

Update-ul ce a urmat pentru iOS si Android in urma cu putin timp, ne face sa ne gandim ca Dropbox, pe termen lung, vrea sa se orienteze mai mult pe partea de utilizatori business decat pe cei free sau care au planuri “personal”.   

Asa cum se poate observa in screen-ul de mai sus, pe langa update-ul pentru iPod Pro avem si un update pentru Dropbox Business. In Dropbox versiunea 4.2.1, s-a adaugat o iconita speciala folderelor partajate (share) dintre membrii business si cei “personal”. Aceasta schimbare de icon face mai usoara identificarea folderelor partajate intre membrii Dropbox Business. 

Ca utilizator “free” astept cu nerabdare integrarea Carousel in aplicatia Dropbox pentru iPhone si iPad

Dropbox pentru iOS poate fi descarcat / updatat din App Store de care utilizatorii de iPhone si iPad / iOS, si din Google Play pentru cei care au telefoane mobile Android

stealth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
download aplicatii jad, Media plyer pentru Telefon samsung, tilicharger joux samsong gt_s5222, como atualizar lg t375 java, angry birds letĂśltĂŠse samsung telefonra java, program do mobilu na pozeranie filmov, download game militer java., музыкальный проигрыватель для мобильного, Java hry na samsung-j700 zdarma, aplikasi sony ericsson j108i, samsung GT-c3300i java oyunlarini yukle, e2252تنزيل برامج, samsung gt 5603t modeline uygun tam ekran oyun nasıl yüklenir, filme de vazut pe sony ericsson, kolędy do pobrania na telefon, http://www.google.com/url?q=http://waptrik.com/fr/, tai chu de sony j108i, เกมจาวาแบบหน้าสผัด, games perang tentara jar, Theme sur samsung.jad,