Home / ANDROID - GOOGLE / Samsung Cloud, un serviciu de stocare pentru fisiere, va fi inclus in Galaxy Note 7

Samsung Cloud, un serviciu de stocare pentru fisiere, va fi inclus in Galaxy Note 7

Recent, Samsung a depus o cerere in Europa pentru marca “Samsung Cloud Together“. Se pare ca este vorba de un serviciu de stocare si sincronizare in cloud pentru fisiere, destinat telefoanelor si tabletelor.

samsung-galaxy-note-7

Conform celor mai proaspete zvonuri, serviciul se va numi, de fapt, “Samsung Cloud” si va fi integrat in phablet-ul Galaxy Note 7, care va fi lansat pe 2 august.

Serviciul este asemanator cu OneDrive de la Microsoft, Box, Drive de la Google sau Dropbox. Diferenta este ca utilizatorii vor putea face backup-uri pe care le vor putea restauradestul de usor pe orice dispozitiv Samsung. Din pacate, capacitatea de stocare gratuita este destul de mica, de 5 GB, dar, luand in calcul faptul ca Galaxy Note 7 se adreseaza in special segmentului de business, aceasta nu este o problema pentru companii.

Probabil ca Samsung Cloud sa fie oferit si utilizatorilor altor modele de telefoane imediat dupa debutul Galaxy Note 7.

SoFunMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
Codes restauration samsung gt s3353, samsung 3303k codi, samsung widget letöltés, www.samsungmobile.com codes de gt-s5260, تطبيقات سامسونجS5222, code de deverouillage sim samsung, s5222 برامج, telecharger jeux gratuit pour mobile samsung galaxy s, maxomaxa mobail.in, bruce fight game on samsung mobile cell phone download, a como posso tirar codigo de samsung gt-e2200, Les meilleurs sites de téléchargements de jeux gratuits sur mobile samsung GT E2121B, ekran kilidi indir bedava samsung dokunmatik, kod formato telefon samsung, סמסונג ענן, s5610k bluetooth kapatma, Bg.menu restartirane samsung gt-s5230,