iPhoneWhat's New

Zvonuri iPhone 6: iPhone 5S sau iPhone 6?

Cand Apple a lansat iPhone 5, reactia a fost un pic muta: daca in cazul telefoanele anterioare au fost salturi masive inainte, iPhone 5 a fost doar un salt mai mic.

Un lucru este sigur, odata cu lansarea unor super-telefoane pe piata cum ar fi Samsung Galaxy S4, SonyXperia Z si HTC One, urmatorul iPhone-ul va trebui sa ia in serios aceasta lupta.

Deci, la ce ne putem astepta de la iPhone-ul urmator, iPhone 6 sau iPhone 5S? Sa vedem ce putem culege din surse diferite de pe internet.

Concept iPhone 6
Concept iPhone 6

iPhone 6 si  iPhone 5S sunt doua telefoane diferite

Comform zvonurilor nu prea pare sigur daca iPhone-ul urmator va fi  iPhone 5S sau iPhone 6. Avand in vedere istoria iPhone – incepand cu 3G, nu a fost intotdeauna un model S inainte de urmatorul iPhone numerotat – totusi am paria intai pe un iPhone 5S si pe un iPhone 6 pic mai tarziu.

Cu toate acestea, in mai 2013 Stuff a raportat primirea unei fotografii a sistemului de la un magazin Vodafone din Marea Britanie, cu ‘4 G iPhone 6’ enumerat printre celelalte modele.

A fost sugerata idea ca ar putea fi chiar de trei variante de marime ale noului iPhone – comform artistului Peter Zigich. El numeste aceste tipuri de telefoane ca fiind iPhone 6 Mini, iPhone 6 si iPhone  6 XL.

Am putea vedea atat un iPhone 5S si un iPhone 6 in acest an? Unele rapoarte sugereaza un nou 5S spre mijlocul anului, iar un iPhone  6 spre sfarsitul anului sau foarte devreme in 2014.

Sursa: TechRadar

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Model hp iphone 6s, www.nokia.aasa.311.hinde.fonte.downlod.com, lesno iztegliane na viber za nokia asha311, nokia store iztegliane na viber za asha311,
Back to top button
Close