iPhoneWhat's New

Zvonuri iPhone 6: Ecran, Procesor, Memorie interna

iPhone 6 procesor

Pentru noul iPhone 6 nu este o surpriza uriasa faptul ca daca procesorul actual este un A6 dual-core, cred ca este clar ca urmatorul va fi un A7 quad-core. Partea buna este aceea ca vom avea mai multa putere, cu o mai buna eficienta, ce ar trebui sa ajute la durata de viata a bateriei.

Asteptati-va intai sa vedeti acest procesor in 2013 pe iPad si asteaptati-va sa vedeti un procesor A6 imbunatatit A6X, in iPhone 5S.

Ecran iPhone 6 iPhone6-transparent-1

Pentru iPhone 6 se preconizeaza un display Retina+ Sharp IGZO, ce va avea o rezolutie Full HD 1080p. A fost, de asemenea, des raportat ca Apple ar putea introduce doua dimensiuni de telefoane mobile in incercarea de a concura cu multitudinea de dispozitive Android de pe piata actuale. Un raport sugereaza ca Apple va lansa mai multe telefoane mobile pe tot parcursul anului peste iPhone 5S si 6, ce pare un pic exagerat totusi.

Ar putea ecranul tactil sa fie chiar transparent? Emirates 24/7 nu sunt prima sursa unor astfel de zvonuri cu privire la noul smartphone, dar sustine ca un touchscreen transparent ultra-sensibil va fi iPhone 6. Site-ul, de asemenea, considera ca pe ecranul va fi facut de catre Sharp, ceea ce nu ar fi atat de surprinzator. Unele surse afirma ca e posibil ca noul iPhone sa aiba ecranul chiar bombat.

Analistul Jefferies Peter Misek, de asemenea, spune ca el crede ca noul iPhone va avea un ecran mai mare.

iPhone-6-ecran-incurveMemorie interna iPhone 6

Am vazut deja un iPad 128GB, asa ca de ce nu un iPhone 6 de 128GB? Dar, chiar daca acesta va costa o avere, dar sunt multi fani iPhone care cu siguranta vor fi dispusi pentru un pret mai mare, la o calitate de exceptie.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Download music portugal 2015 yang paling ternal, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/240-320-wallpapers/1/?fi=102, アイホン6プラス内蔵メモリー, ver iphone 6, transparentni tapeta download, 内蔵メモリ iPhone, iphone6内臓着メロ,
Back to top button
Close