iPhone

Zvonuri iPhone 6: Data de lansare

Multi analisti prezic ca data de lansare a unui iPhone 6 in vara 2014. Este destul de probabil ca Apple sa faca trecerea la un ciclu de upgrade cu doua telefoane pe an, dar am tinde sa credem ca intai vor lansa un model de 5S in primavara si apoi iPhone 6, ce v-a fi lansat in toamna, probabil in Septembrie.

iPhone 6 concept
iPhone 6 concept

DigiTimes prezice o lansare a urmatoarei generatii pentru telefoanele Apple in vara, cand se potriveste din nou cu WWDC. In luna mai a devenit clar, ca in SUA operatorul de transport Verizon a introdus o reducere de pret la iPhone 5 cu 100 $.

Rapoarte din luna Aprilie, de asemenea, au sugerat ca Foxconn a adaugat cu mai putin de 10.000 lucratori pe saptamana la linia de asamblare la uzina sa din Zhengzhou, deoarece se pregateste pentru data de lansare a lui iPhone 6.

Analistul Jefferies Peter Misek crede ca vom vedea intai un iPhone 5S, iar iPhone 6 va fi lansat Iunie 2014. Citi Glen Yeung, de asemenea, este de parere ca nu vom vedea un  iPhone 6 sau iPhone ieftin pana in 2014.

Sursa: TechRadar

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
iphone 6 predaj, скачати найновішу версію Instagram на LG E405, iphone 6 isleidimo data, aiphone 5 leto izdaje, download актуализация на андроид acer e350,
Back to top button
Close