iPhoneWhat's New

Zvonuri iPhone 6: Constructie, NFC, iOS 7

Constructie iPhone 6

iphone6_concept3Mai multe zvonuri spun ca Apple lucreaza la carcase de plastic pentru urmatorul sau iPhone, prin amestecarea de plastic si metal in asa fel incat “partile metalice interne sa poata fi vazute din exterior printr-un design deosebit.”

Nu este clar daca astfel de carase ar fi pentru  iPhone 5S sau iPhone 6, sau in cazul in care Apple pur si simplu ia in considerare de a face un iPhone 4S mai ieftin.

In Martie 2013, un analist KGI a afirmat ca el crede ca Apple s-ar putea intoarce la producatorul Pegatron pentru a face cu pana la 75 la suta din produsele iPhone low cost. Intradevar, zvonurile de la inceputul lunii Iunie 2013, au subliniat un pret de 399 $ pentru iPhone 6.

iPhone 6 va fi in cele din urma NFCfacebook-like-5x5-nfc-smart-sticker-1_large

Asta e ceea ce crede iDownloadblog, citandu-l pe analistul Jefferies Peter Misek: acesta va avea o baterie mai buna de asemeni, spune el si multe telefoane Android se lauda acum cu NFC.

Seful cu securitatea informatiilor PayPal, Michael Barrett a spus acest lucru in timpul unui discurs recent: “Nu va fi un telefon cu activare amprenta pe piata in cursul acestui an“, a spus el. “Nu doar unul, mai multe.” Ar putea acest lucru sa fie si in interiorul lui iPhone 6?

iPhone 6 va rula iOS 7 ios-7-flat-homescreen

Dezvoltatorii iOS 7 au vazut noi identificatori de model de iPhone, in jurnalele lor de server: dispozitivul se identifica ca iPhone 6,1 (de exemplu iPhone 5 este 5,1 sau 5,2) care ruleaza iOS 7, si adresa IP este una de Apple.

Ne asteptam la o luna Septembrie sau Octombrie ca data de lansare pentru iOS 7, in conformitate cu versiunile anterioare. Vom vedea aproape sigur o dezvaluire la WWDC la inceputul lunii iunie. Apple a promis sa dezvaluie “o privire in profunzime, la ceea ce urmeaza in iOS si OS X“.

9to5Mac a vorbit cu mai multe surse care au declarat noul iOS 7 va fi atractiv pentru noi utilizatori iOS, dar poate fi rulat si de dependentii de iPhone mai vechi. Descris ca fiind “foarte, foarte plat“, de catre o sursa, alta a declarat ca noua interfata este fara luciu si stralucire si este mai degraba are un design ca si Microsoft Metro de pe Windows Phone.

Sursa: TechRadar

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button