iPhoneWhat's New

Zvonuri iPhone 6: Capacitati multimedia

Potrivit celor de la Business Insider, mai multe prototipuri Apple iPhone 6 au fost facute, cu un ecran Retina gigant + IGZO si un “form factor nou, fara butonul Home. Gesture control va fi, de asemenea, posibil inclus.”. Bunonul Home, a fost pus in discutie de Apple sa dispara inainte de lansarea lui iPhone 5, dar acest lucru nu sa intamplat.

iPhone5Press-05-580-100Apple a cumparat senzori foto de la Sony si in acest an vom vedea un senzor nou, de 13 megapixeli, ce va ocupa mai putin spatiu fara a compromite calitatea imaginii.

Un brevet Apple, descoperit de Apple Insider mai 2013, arata un sistem in care cu un iPhone se pot controla de la distanta alte dispozitive de iluminat – flash-uri suplimentare. Acesta functie va lucra intr-un mod similar cu cel observat in studiourile de fotografie profesionala.

iPhone flash-420-90O alta supozitie care s-a vehiculat legat de iPhone 6 este aceea ca aceasta ar pute sa aibe si 3D inclus. Este putin probabil dar ne putem astepta la orice surpriza din partea Apple.

Un lucru pare sigur – Apple nu poate ignora miscarea masiva fata de tehnologie Eye-Tracking de la alti furnizori, in special Samsung. Se pare ca va fi un pas, in care Apple va furniza aceasta tehnologie in urmatorul iPhone, probabil de la uMoove.

iphone-6Un alt lucru interesant este ca Apple se pare ca detine un brevet pentru o tehnologie prin care iPhone-ul viitor va fi capabil de a regla volumul pe masura ce il departati de ureche.

Leave a Reply

Back to top button