Android @GoogleZTE

ZTE Grand Memo – Un gigant cu un display de 5,7 inchi

ZTE Grand Memo este cel mai recent dintr-o gama tot mai mare de smartphone-uri super-dimensionate, ce sincer are un ecran imens.

Principalul punct de atractie a lui Grand Memo este ecranul sau mare de 5,7 inchi ce are o rezolutie HD de  1280 x 720. Grand Memo fiind unul din titanii ce lupta impotriva altor smartphone-uri de talia lui ca  Samsung Galaxy Note 2, LG Optimus G Pro si Huawei Ascend Mate.

Cu un procesor de  1,5GHz quad-core, dar doar cu 1GB de RAM fata de ceilalti competitori ce au 2GB si doar 16GB memorie de stocare si slot microSD. Grand Memo este, deasemeni, pe partea de foto bine echipat, cu o camera pe partea dorsala de 13MP cu LED, iar pe cea frontala o alta camera de 1MP.

ZTE a inglobat o parte din cea mai recenta tehnologie de conectivitate in interiorul lui Grand Memo cu Bluetooth 4.0, Wi-Fi 5.0 GHz si 4G.

Sistemul de operare ales pentru Grand Memo este Android Jelly Bean 4.2 putand fi probabil upgradabil cu Android 5 (Key Lime Pie). Corpul acestui gigant in schimb are o grosime de 8,5mm, fiind alimentat de un acumulator de 3200 mAh.

Alegerea lui a ZTE Grand Memo a fost facuta in zona piatei “phablet” avand in vedere dimensiunile sale. Per general este un smartphone decent, nefiind cel mai bun din clasa sa, dar fiind prezent alaturi de LG Optimus G Pro si Galaxy  Note 2 inca doua dispozitive remarcabile.

Grand Memo ar putea face o concurenta buna daca ar avea un pret mai mic decat rivalii sai, pentru a oferi clientilor un ecran masiv cu un buget redus.

ZTE Grand Memo se asteapta a ajunge la vanzare in al doilea trimestru al anului, cu toate acestea o data de lansare exacta si un pret urmand sa fie anuntate.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
मेमो apps, supervelke smartphony, wallpaper 5 polegadas, Lg t565b games na stiahnutie, zte grand xin displei cu pret, تحميل برنامج مذكرة عملاقة للاندرويد, Download wallpaper untuk smartphone 5 inci, วอลเปเปอร์ 5 นิ้ว, wallpaper hd untuk layar 5 inci, تحميل مذكرة لنوكيا, wallaper pantalla 5 pulgadas hd, Download wallpaper hd for. Smartphone 5 inci, วอลเปเปอร์5นิ้ว, wallpapers telefon 5'7, ΖΤΕ 5'7 ΙΝΤΖΕΣ, walpaper 5inci, telefoane cu display 5,7inchi, wallpaper untuk smartphone 5 inci, wallpapers 5 polegadas, telipon zte 7 inci,
Back to top button
Close