Microsoft @MobileMobile AppsWhat's New

Yandex a lansat aplicatia Yandex Flights pentru Windows Phone

Intr-o parte a tarilor din Europa, si mai ales in Romania, o proportie de peste 90% din utilizatori folosesc Google Search ca motor de cautare si furnizor de servicii gratuite e-mail (Gmail). Nu este asa peste tot. Sunt tari in Google are doar o mica parte cota de piata, si asta mai ales datorita sistemului de operare Android, care se regaseste pe majoritatea dispozitivelor mobile, smartphone si tablete.
In Rusia, cel mai mare motor de cautare, e-mail provider si furnizor de alte servicii online, este gigantul Yandex.
De curand, Yandex a lansat aplicatia si serviciul Yandex Flights pentru smartphone-urile Windows Phone. Aplicatia este conceputa sa ajute utilizatorii care calatoresc cu avionul, sa gaseasca bilete de avion ieftine si detalii despre zboruri. In aplicatia Yandex Flights sunt listate atat companiile de zbor rusesti cat si cele internationale. Sunt cautate automat cele mai bune oferte, promotii si rute de zbor. Totul in avantajul utilizatorului.
Un feature foarte important al aplicatiei, il reprezinta sistemul de notifcari pentru zboruri anulate sau intarziate. In cazul in care ati rezervat un bilet, iar zborul dvs. a fost anulat sau decolarea este intarziata, aplicatia va trimite o notificare pe screen-ul telefonului. De asemenea vor aprea pe notificari si alte informatii importante. De exemplu, puteti adauga un zbor la “Favorite”, iar daca pretul biletului va scadea, aplicatia va va anunta imediat despre aceasta reducere de pret, pentru a putea finaliza rezervarea de bilet.

Yangex - Bilete de Avion

Nu stim daca Yandex putea lansa aceasta aplicatie mai devreme, sau s-a asteptat intentionat apropierea sarbatorilor de Paste pentru o lnsare “in forta”.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
download microsoft.jar terbaru, LGMobile.com, windows phone játékok letöltése ingyen, mini alkalmazas tölthető le windows telefonra, download ms word, ms excel Jar, تحميل برامج لهاتف ‏HTC mini hd T5555‏ يعمل بنظام ويندوز فون, idöjaras letöltése asa telefonra, Aplikasi yandex nokia, Kefomod, download jocuri pt telefoane cu windows, nokia.mobi/entry/van/main/500, windows telefonu parduotuve, تحميل تطبيقات وبرامج لهاتف ‏HTC HD mini T5555, ร้านค้า NOKIA, aplicatii pentru jocuri pe htc hd 7, لعبه تركسnokia.mobi/entry/van/main/c7-00, Jeux WWE a telecharge sur LG, télécharger application Windows phon 7 mobil9, nokia.mobi/entry/van/main/C7-00, content,
Back to top button
Close