Android @GoogleSONYWhat's New

Xperia Z4, imagini neoficiale ale noului varf de gama Sony

Datorita faptului ca detaliile despre viitorul varf de gama Xperia Z4 au fost destul de firave pana in prezent, era destul de clar ca acesta nu va fi gata pentru o lansare in cadrul MWC 2015, iar produsul Sony a fost intr-adevar cel mai faimos absent. Cele mai recente imagini cu acesta ne arata totusi cam la ce surprize ar trebui sa ne asteptam in vara.

sony-xperia-z4-leak-3

Cu toate ca reprezentantii companiei au negat ca vor lansa un singur model de varf pe an, intârzierea modelului Xperia Z4 ne face sa credem ca programul cu doua lansari importante pe an nu mai este intr-adevar sustenabil pentru Sony. Pana la lansarea din vara, @OnLeaks ne-a oferit o serie de imagini cu modelele grafice tridimensionale care sunt utilizate in general pentru fotografiile de presa, iar acestea ne ajuta sa ne facem o idee despre noutatile pe care le va aduce acest terminal.

In linii mari, Xperia Z4 va mentine designul OmniBalance cu margini rotunjite pe care l-am remarcat la generatia actuala Xperia Z3, dar va prelua difuzoarele mai mici ascunse langa rama, pe care le-am vazut la Xperia Z2. La o privire mai atenta, se observ, de asemenea, cateva detalii noi interesante.

Asadar, conectorul Micro USB a fost mutat in partea inferioara a carcasei si nu mai este protejat de un capac, Xperia Z4 urmand fie sa piarda protectia la apa, fapt care este cam greu de crezut, fie sa foloseasca aceeasi modalitate de protectie utilizata anterior pentru conectorul audio de 3,5 milimetri.

sony-xperia-z4-leak-2

Alaturi de acest conector apare un alt locaa care are forma ovoidala a unui USB Type-C, insa dimensiunile acestuia sunt prea mici. Deoarece vechiul conector magnetic Pogo a disparut, probabil ca avem de-a face doar cu un inlocuitor al acestuia. Un alt aspect care sare in ochi este dimensiunea cam redusa a unicului capac protector ramas, acesta parand cam mic pentru a putea adaposti sloturile MicroSD si Nano SIM. Ramane de vazut daca designerii Sony vor abandona si ei MicroSD sau daca macheta 3D este inca nefinisata.

Potirvit zvonurilor de pana acum Sony Xperia Z4 va fi lansat in cursul acestei veri si va oferi un procesor Snapdragon 810, un display cu o diagonala de 5,2 inch cu rezolutie Quad HD si o camera foto cu senzor de 20,7 MP.

Leave a Reply

Back to top button