Android @GoogleMobile Apps

Xiaomi Redmi Note 3 Pro un phablet performant si accesibil

Vazand succesul celor de la Samsung cu gama NOTE, chinezii de la Xiaomi au urmat aceeasi reteta si au ajuns si ei la cea de a 3-a editie a phablet-ului Redmi Note. . Un display LCD IPS de 5.5″ Full HD cu un contrast bun si o luminozitate decenta, noul Xiaomi Redmi Note 3 Pro poate impresiona utilizatorul prin usurinta accesarii functiilor acestora cu ajutorul interfetei Miui 7.0.
image

Proiectat pe o platforma Qualcomm Snapdragon 650 cu 2 procesoare în tandem: un quad core Cortex A53 tactat la 1.4GHz si un Dual Core A72 de 1.8GHz si impreuna cu memoria RAM de 3GB, poate emite pretentii de performante deosebite. Echipat cu o memorie interna de 32GB ce poate fi extinsa cu inca 128GB, permite stocarea fotografiilor realizate de camera principala de 16MP sau selfie-urile cu camera frontala de 5MP. La capitolul senzori modelul iese in evidenta cu senzorul de amprenta ?i stereo radio FM cu functie de inregistrare. Noul Xiaomi Redmi Note 3 Pro vine echipat cu un acumulator nedetasabil de 4000mAh ce poate asigura un interval decent de functionare.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Java telefon temalari, Samsung s5600 entrar a yahoo, Telecharge.theme.clock.sony.ericsson, تنزيل تطبيق سامسونج S5222, download scoala auto zippy, americas army java game download, Lg gm360 aktualizacja oprogramowania, gtc3510 oyun ayarları, Aplikacyo jeux, Telecharger need for pour java, Redmire android pro, code universel samsung, خلفيت الدخليه لى السمسونج GT-s5222, chestionare auto categoria B pe telefon, Baixar hats aspp para lgt515, aplication mobile lg ku 990i, telecharger des jeux pour SAMSUNG S5222, Kody na samsunga gts-5230, lamp for lg ku990i dertz, samsung on7 neist,
Back to top button
Close