Android @GoogleMobile Apps

Xiaomi Redmi Note 3 Pro un phablet performant si accesibil

Vazand succesul celor de la Samsung cu gama NOTE, chinezii de la Xiaomi au urmat aceeasi reteta si au ajuns si ei la cea de a 3-a editie a phablet-ului Redmi Note. . Un display LCD IPS de 5.5″ Full HD cu un contrast bun si o luminozitate decenta, noul Xiaomi Redmi Note 3 Pro poate impresiona utilizatorul prin usurinta accesarii functiilor acestora cu ajutorul interfetei Miui 7.0.
image

Proiectat pe o platforma Qualcomm Snapdragon 650 cu 2 procesoare în tandem: un quad core Cortex A53 tactat la 1.4GHz si un Dual Core A72 de 1.8GHz si impreuna cu memoria RAM de 3GB, poate emite pretentii de performante deosebite. Echipat cu o memorie interna de 32GB ce poate fi extinsa cu inca 128GB, permite stocarea fotografiilor realizate de camera principala de 16MP sau selfie-urile cu camera frontala de 5MP. La capitolul senzori modelul iese in evidenta cu senzorul de amprenta ?i stereo radio FM cu functie de inregistrare. Noul Xiaomi Redmi Note 3 Pro vine echipat cu un acumulator nedetasabil de 4000mAh ce poate asigura un interval decent de functionare.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
aplication mobile lg ku 990i, Java telefon temalari, Deverouillage sim de samsung, download scoala auto zippy, gtc3510 oyun ayarları, samsung on7 neist, Redmire XA, Kody na samsunga gts-5230, Redmire android pro, americas army java game download, كود..روبوت.سامسونج, Redmire pro, chestionare auto categoria B pe telefon, misa jour gt-b7722 par wifî, Telecharger need for pour java, خلفيت الدخليه لى السمسونج GT-s5222, download game java perang militer, telecharger des jeux pour SAMSUNG S5222, Lg gm360 aktualizacja oprogramowania, تنزيل تطبيق سامسونج S5222,
Back to top button
Close