Android @GoogleHTCMobile Apps

X, un Dual Core Android din seria Desire de la HTC va fi lansat in septembrie

Taiwanezii de la HTC au fost tot timpul in topul celor mai apreciate marci de telefoane inteligente si se pare ca nu doreste sa-si schimbe acest statut. Dupa ce au dezvoltat diverse variante ale seriei One a venit randul segmentului Desire sa-si completeze portofoliul cu noi modele. Unul dintre ele este HTC Desire X, unde X este se pare flagship-ul seriei Desire, ce se doreste a fi un smartphone mediu la un pret accesibil. Desire X ruleaza Android Ice Cream Sandwich 4.0.4 asistat de un procesor Qualcomm MSM8225 Snapdragon Dual Core de 1GHz si ajutat de o memorie RAM de 768MB permite rularea decenta a aplicatiilor mutimedia disponibile pe Google Play.

 

Camera de 5MP si spatiul de stocare de 4GB asigura un mediu decent pentru aplicatiile multimedia si capturile proprii, iar pachetul de conectivitate asigura diferite variante de transfer ale continutului. Camera noului HTC Desire X ofera posibilitatea de a face capturi foto in timpul filmarii ca la One X, iar posesorul acestui device va beneficia de 25GB de spatiu de stocare in cloud prin serviciul DropBox. Asteptam lansarea acestui nou model care cu siguranta va atrage noi clienti din clasa medie sau entry.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
telecharger jeux hors connexion pour galaxy core, http://www.google.com/url?q=http://en.amtelefon.com/mobile/mobile-apps/page/19/, aplikacije za htc desire x download, mobile9phone LGE400, htc sorozat, تحميلandroid2.3.6, samsunq android SwiftKey Keyboard indir, mascara htc desire x, E350 nokia igre, тапети за htc desire x, darmowe aplikacje na htc desire x, htc desire c icin sahne indir, alwiew l400,
Back to top button
Close