Android @GoogleAndroid AppsiOS @AppleiOS AppsMobile AppsWhat's New

WhatsApp a introdus la ultimul update criptarea end-to-end, o protectie mai buna a conversatiilor cu prietenii

Dupa ce a fost cumparata cu o suma record de catre gigantul Facebook, aplicatia WhatsApp a continuat sa creasca si sa se dezvolte, devenind cea mai populara aplicatie de chat de pe piata. Desi Facebook are si aplicatia proprie de messenger, Facebook Messenger totusi nimeni nu mai poate contesta suprematia aplicatiei verzi. Dupa functii ca apelurile vocale si posibilitatea de a transmite fisiere multimedia, iata ca WhatsApp isi respecta clientii si intimitatea acestora si introduce odata cu noul update, un sistem de criptare end-to-end, fara a mai permite unui tert sa poata intercepta mesajul transmis.

Screenshot_2016-04-14-22-38-05_resized

 

Acest sistem a fost implementat mai ales datorita succesului de care are parte aceasta aplicatie, un motiv bine intemeiat pentru posibile atacuri cybernetice. Astfel securitatea datelor personale ale utilizatorului este pusa pe primul plan si genereaza mai multa incredere in utilizarea aplicatiei.

 

Screenshot_2016-04-14-22-28-54

Utilizatorii care au primit automat update-ul au primit la primul mesaj dupa instalarea acestei versiuni un mesaj prin care sunt informati ca mesajele si apelurile sunt acum securizate prin criptare end-to-end. Mesajul de informare va fi receptionat doar daca persoana careia ii trimiteti mesajul are la randul ei instalata ultima versiune de WhatpApp.

WhatsApp va continua sa creasca si probabil va urma apelurile video, emoticon-uri noi si multe alte subaplicatii utile utilizatorilor sai.

 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
amtelefon.com/whatsapp-introdus-la-ultimul-update, jeux Gt S5222, java mobil androidsiz tema indir, โหลดใบรับรองโทรศัพท์nokia x2-01, WWW.SAMSUNG JAVA SOUL OF DARKNESS FOR TOUCH SCREEN FREE DOWNLOAD.COM, تحديث samsung.s5222, m.opera.com, เกมส์จาวา, تحميل تطبيقات لتليفون سامسونج gt-s5222, Update.lgmobile.com, اجمل لعبة حرب جافا, program de vazut filme pe telefon samsung, fotbal fifa joc descarca samsung, wi fi scurte paspot thod ap dawnlod, langue pour samsung c3303k, Emoticoane pentru mesaje de descarcat gratis, تحديث فيس بوك samsung s5222, whatsapp aktualizirane, Kako instalirati viber na soni erikson k 800i, catre gigantul Facebook, aplicatia WhatsApp a continuat sa creasca si sa se dezvolte, devenind cea mai populara aplicatie de chat de pe piata. Desi Facebook are si aplicatia proprie de messenger, Facebook Messenger totusi nimeni nu mai poate contesta suprematia aplicatiei verzi. ,
Back to top button
Close