What's New

Vivo X5 Max a devenit cel mai subtire smartphone din lume, cu o grosime de doar 4.75 mm

Dupa ce in ultimele saptamani am avut parte de mai multe teasere despre smartphone-ul Vivo X5 Max, acesta a fost lansat oficial astazi, devenind cel mai subtire telefon din lume cu o grosime de doar 4.75 mm, titlu detinut anterior de modelul Oppo R5 (care are grosimea de 4.85 mm).

vivo-x5-max

Vivo X5 Max este lansat (cum era de asteptat) tot de o companie chineza (si anume Vivo), aceasta reusind sa integreze in carcasa creata dintr-un aliaj de magneziu si otel, componente hardware destul de avansate prin folosirea unor solutii tehnice ambitioase, cum ar fi ecranul cu o grosime de doar 1.36 mm si placa de baza cu o grosime de doar 1.7 mm. Specificatiile dispozitivului includ un display Super AMOLED de 5.5 inci si rezolutie 1920 x 1080, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64 biti (format din opt nuclee ARM Cortex-A53 cu frecvente de 1.7 GHz si 1 GHz), GPU Adreno 405, 2 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare intern extensibil pana la 128 GB prin microSD, camera principala de 13 MP si camera frontala de 5 MP (ambele cu senzori Sony). In ceea ce priveste bateria, aceasta are o capacitate de doar 2000 mAh, lucru deloc surprinzator daca luam in considerare grosimea record a terminalului.

Vivo-X5Max

Vivo X5 Max mai ofera si un modem LTE dual-SIM (microSIM si nanoSIM, cea de-a doua cartela folosind insa acelasi spatiu utilizat de cardul microSD; asadar cei care doresc sa foloseasca doua SIM-uri pe acelasi terminal vor trebui sa renunte, cel putin temporar, la memoria aditionala), suport pentru WiFi si Bluetooth 4.0, si un chip audio Yamaha. De asemenea, smartphone-ul este dotat cu doua difuzoare stereo si, in ciuda grosimii extrem de mici, cei de la Vivo au reusit sa integreze in carcasa si un jack audio de 3.5 mm.

Dispozitivul ruleaza sistemul de operare Funtouch OS 2.0, bazat pe Android 4.4.4 KitKat, si va fi disponibil pe piata din China incepand cu data de 22 decembrie la pretul de 485$. Cum nu se preconizeaza si o lansare globala pentru Vivo X5 Max (cel mai probabail insa acesta va ajunge si in India), cei interesati din alte regiuni vor putea sa achizitioneze terminalul doar prin intermediul magazinelor online din China.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Vico x5 max live wallpaper download , vivo x5max wellpaper hd, vivo x5max firware update, vivo smartphone prej, vivo x5 max wallpaper, Vivo x5max firmware, Vivo x5max Advertising music MP3 download, x5max mobile wallpaper, vivo x5max thim apps donwload, vivo x5 max wallpapers, vivo x5 max hd wallpaper download, فيفوX5, vivo x5 max ringtones download , vivo x5 max wallpapers download, vivo x5 max advertisment theme free dowbload, max x5vivo mobil price, هاتف فيفو x5ماكس, vivo x5 max ringtone download, vivo x5 Max live wollpepar , vivo x5max wallpaper HD,
Back to top button
Close