Android @GoogleAndroid Apps

Virtual Guns Weapon Simulator – Aplicatie Android pentru Tablete 7″

Alege-ti armele si distreaza-te cu tableta ta in Virtual Guns Mobile Simulator conceput pentru Kobo Vox, Kindle Fire, Nook Tablet, Samsung Galaxy Tab 7.0, sau alte tablete de 7 inchi.

Cum ti s-ar parea sa folosesti dispozitivul mobil pe post de arma de foc cu care sa apesi tragaciul si sa impusti cu unele dintre cele mai puternice arme facute?

Aceasta este cea mai sigura modalitate de a testa si trage cu unele dintre cele mai populare arme facute.

Alege-ti arma …

1) AK47 – Pusca
2) Beretta M9 – Pistol
3) Smith Wesson 1911 – Pistol
4) M4A1 – Pusca

Aceasta aplicatie simulator unica si cool va permite sa tineti tableta dumneavoastra Kobo Vox, Kindle Fire, Nook Tablet, Samsung Galaxy Tab 7.0, sau alte tablete de 7 inchi ca una dintre armele celor de la  iGun Weapons si astfel vei pune pur si simplu degetul pe tragaci pentru a simti puterea suflul exploziei realiste, efect de recul si minunate sunete …

Dispozitivul tau va fi invidiat de toti prietenii tai cu aceasta aplicatie iGuns Virtual Gun Simulator pe ea …

Virtual Guns Weapons Simulator este o aplicatie simulator de arme de foc pentru tablete de 7” cu Android. Aceasta aplicatie este disponibila pe Google Play sau poatefi descarcata direct de aici la pretul de 3,33lei.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
baixar aplicativo da arma para celular, descargar aplicativo de arma, game simulator senjata android, java telefon için silah sesi, Juego de pistola simulador para samsung, fegyver simulator, applikasi senjata, Baixar app armas android em portugues, guns aplikacije, descargar aplicacion de simulador de armas gratis, simulador de recargar armas android, download game simulator senjata api, Baixar jogo de testar arma para LG, Aplicativo de arma simulador da Java, descargar aplicacion de armas virtual para android, descargar aplicacion de pistolas gratis, desbagar imagenes para androide de armas, alicativos arma de fogo, armas virtuales para android, aplikacja guns,
Back to top button
Close