Android @GoogleAndroid Apps

Virtual Guns Weapon Simulator – Aplicatie Android pentru Tablete 7″

Alege-ti armele si distreaza-te cu tableta ta in Virtual Guns Mobile Simulator conceput pentru Kobo Vox, Kindle Fire, Nook Tablet, Samsung Galaxy Tab 7.0, sau alte tablete de 7 inchi.

Cum ti s-ar parea sa folosesti dispozitivul mobil pe post de arma de foc cu care sa apesi tragaciul si sa impusti cu unele dintre cele mai puternice arme facute?

Aceasta este cea mai sigura modalitate de a testa si trage cu unele dintre cele mai populare arme facute.

Alege-ti arma …

1) AK47 – Pusca
2) Beretta M9 – Pistol
3) Smith Wesson 1911 – Pistol
4) M4A1 – Pusca

Aceasta aplicatie simulator unica si cool va permite sa tineti tableta dumneavoastra Kobo Vox, Kindle Fire, Nook Tablet, Samsung Galaxy Tab 7.0, sau alte tablete de 7 inchi ca una dintre armele celor de la  iGun Weapons si astfel vei pune pur si simplu degetul pe tragaci pentru a simti puterea suflul exploziei realiste, efect de recul si minunate sunete …

Dispozitivul tau va fi invidiat de toti prietenii tai cu aceasta aplicatie iGuns Virtual Gun Simulator pe ea …

Virtual Guns Weapons Simulator este o aplicatie simulator de arme de foc pentru tablete de 7” cu Android. Aceasta aplicatie este disponibila pe Google Play sau poatefi descarcata direct de aici la pretul de 3,33lei.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
โปรแกรมรีงโทนเสียกอาวุด, aplicativo de arma para telefone, Simulador d arma java MoBile, Descargar guns simulador de armas para nokia, แอพ ปืนจำลอง บนandroid, pistola virtual para blackberry gratis, marihuana tapeta 5230, скачать виртуальное оружие на андроид, simulator de arme java, aplicatie de pistol, descargar aplicaciones de armas para celular, скачать програма зброя, descargar aplicacion de pistolas gratis, baixar jogo de arma para o tablet, baixar guns emulador de armas para lg quad chip, Descargar simulador de arma para celular nokia, aplicacion de armas para xperia, Baixar simulador de arma para celular java, opla simulatur, game simulasi senjata di android,
Back to top button
Close