Android @GoogleAndroid Apps

Virtual Guns Weapon Simulator – Aplicatie Android pentru Tablete 7″

Alege-ti armele si distreaza-te cu tableta ta in Virtual Guns Mobile Simulator conceput pentru Kobo Vox, Kindle Fire, Nook Tablet, Samsung Galaxy Tab 7.0, sau alte tablete de 7 inchi.

Cum ti s-ar parea sa folosesti dispozitivul mobil pe post de arma de foc cu care sa apesi tragaciul si sa impusti cu unele dintre cele mai puternice arme facute?

Aceasta este cea mai sigura modalitate de a testa si trage cu unele dintre cele mai populare arme facute.

Alege-ti arma …

1) AK47 – Pusca
2) Beretta M9 – Pistol
3) Smith Wesson 1911 – Pistol
4) M4A1 – Pusca

Aceasta aplicatie simulator unica si cool va permite sa tineti tableta dumneavoastra Kobo Vox, Kindle Fire, Nook Tablet, Samsung Galaxy Tab 7.0, sau alte tablete de 7 inchi ca una dintre armele celor de la  iGun Weapons si astfel vei pune pur si simplu degetul pe tragaci pentru a simti puterea suflul exploziei realiste, efect de recul si minunate sunete …

Dispozitivul tau va fi invidiat de toti prietenii tai cu aceasta aplicatie iGuns Virtual Gun Simulator pe ea …

Virtual Guns Weapons Simulator este o aplicatie simulator de arme de foc pentru tablete de 7” cu Android. Aceasta aplicatie este disponibila pe Google Play sau poatefi descarcata direct de aici la pretul de 3,33lei.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Baixar aplicativo de arma para lg n, temas de armas para android hd, baixa arma virtual, تحميل. تطبيق محاكي الاسلحة للاندرويد, Baixar um jogo de arma para java sem android, Aplikacje gun java, download aplikasi pistol untuk android, Baixar simulador de armas para Java, зброя на телефон симулятор, baixar guns simulador de armas sem android para LG , descargar emuladores de armas para android, simulador de recargar armas android, baixar aplicativo de arma simulado de pistola português, game simulator senjata android, скачати теми на телефона з зброєю, abaixa guns simulado de arma , instalar sonidos de armas para HUAWei, aplikasi unik simulasi senjata, aplicativos de armas para android, Baixar jogo de aplicativo simulator arma java jogo ,
Back to top button
Close