Android @GoogleAndroid Apps

Virtual Guns Weapon Simulator – Aplicatie Android pentru Tablete 7″

Alege-ti armele si distreaza-te cu tableta ta in Virtual Guns Mobile Simulator conceput pentru Kobo Vox, Kindle Fire, Nook Tablet, Samsung Galaxy Tab 7.0, sau alte tablete de 7 inchi.

Cum ti s-ar parea sa folosesti dispozitivul mobil pe post de arma de foc cu care sa apesi tragaciul si sa impusti cu unele dintre cele mai puternice arme facute?

Aceasta este cea mai sigura modalitate de a testa si trage cu unele dintre cele mai populare arme facute.

Alege-ti arma …

1) AK47 – Pusca
2) Beretta M9 – Pistol
3) Smith Wesson 1911 – Pistol
4) M4A1 – Pusca

Aceasta aplicatie simulator unica si cool va permite sa tineti tableta dumneavoastra Kobo Vox, Kindle Fire, Nook Tablet, Samsung Galaxy Tab 7.0, sau alte tablete de 7 inchi ca una dintre armele celor de la  iGun Weapons si astfel vei pune pur si simplu degetul pe tragaci pentru a simti puterea suflul exploziei realiste, efect de recul si minunate sunete …

Dispozitivul tau va fi invidiat de toti prietenii tai cu aceasta aplicatie iGuns Virtual Gun Simulator pe ea …

Virtual Guns Weapons Simulator este o aplicatie simulator de arme de foc pentru tablete de 7” cu Android. Aceasta aplicatie este disponibila pe Google Play sau poatefi descarcata direct de aici la pretul de 3,33lei.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Baixar aplicativos que simula armas java, simulador de recargar armas android, temas de pistolas androi LG, Aplicativo de armas para android, джава симулятор пистолета скачать, Simulador de armas java , simulador de escopeta para celular, weapons guns na telefon, game senjata virtual, Baixa o jogo de teste em armas para o celular lg, παιχνιδια με οπλα στο ταμπλετ, aplicativo que pareçe uma ak-47 para nokia asha 305, guns aplikacije, aplicaciones de armas para samsung, arma virtual para celular, descargar juego de simulador de pistolas para blackberry, Aplikacje gun java, waffen simulator app, jogo java de simulador de armas, скачать игру Guns виртуальная оружие,
Back to top button
Close