Android @GoogleAndroid Apps

Virtual Guns Weapon Simulator – Aplicatie Android pentru Tablete 7″

Alege-ti armele si distreaza-te cu tableta ta in Virtual Guns Mobile Simulator conceput pentru Kobo Vox, Kindle Fire, Nook Tablet, Samsung Galaxy Tab 7.0, sau alte tablete de 7 inchi.

Cum ti s-ar parea sa folosesti dispozitivul mobil pe post de arma de foc cu care sa apesi tragaciul si sa impusti cu unele dintre cele mai puternice arme facute?

Aceasta este cea mai sigura modalitate de a testa si trage cu unele dintre cele mai populare arme facute.

Alege-ti arma …

1) AK47 – Pusca
2) Beretta M9 – Pistol
3) Smith Wesson 1911 – Pistol
4) M4A1 – Pusca

Aceasta aplicatie simulator unica si cool va permite sa tineti tableta dumneavoastra Kobo Vox, Kindle Fire, Nook Tablet, Samsung Galaxy Tab 7.0, sau alte tablete de 7 inchi ca una dintre armele celor de la  iGun Weapons si astfel vei pune pur si simplu degetul pe tragaci pentru a simti puterea suflul exploziei realiste, efect de recul si minunate sunete …

Dispozitivul tau va fi invidiat de toti prietenii tai cu aceasta aplicatie iGuns Virtual Gun Simulator pe ea …

Virtual Guns Weapons Simulator este o aplicatie simulator de arme de foc pentru tablete de 7” cu Android. Aceasta aplicatie este disponibila pe Google Play sau poatefi descarcata direct de aici la pretul de 3,33lei.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
App de armas para LG, juegos de simulador de armas para tablet, pistolj za android, jogos de arma para baixar tablet, Baixa jogo Java guns armas, aplicativo que imita arma de verdade, เกมปืนจำลอง, descargar juego de sonidos de arma para blackberry, game simulasi senjata di android, Simulador de armas para java, Baixa gun camera no LG java, arma virtual, симулятори зброї майбутнього на андроїд, AK-47 Simulator for nokia asha, baixar arma no celular java, скачати теми на телефона з зброєю, aplicativo de arma para baixa, aplicativos de arma, Baixa aplicativo de armas grátis no LG, app de arma droid,
Back to top button
Close