Android @GoogleMobile Apps

Viitorul Android 5.0 LolliPop va fi disponibil din iulie pe unele modele Google Nexus

Google continua dezvoltarea de noi vresiuni ale celui mai popular sistem de operare pentru dispozitivele mobile. Dupa ce in toamna a lansat Android 4.4 KitKat, cei de la Google au considerat ca este nevoie de un update major si pregatesc lansarea unei noi variante care va fi marcata cu indicativul 4.5 sau 5.0 si va fi botezata LolliPop. Dintre cele mai importante schimbari ale noii versiuni Android mentionam compatibilitatea cu HTML5 si interfata schimbata total fata de versiunile anterioare.

android-5-lollypop

Noua versiune a sistemului de operare va fi prezenta pe modelele Google Nexus 6 si ulterior va fi prezent fi pe ultimele modele Samsung, LG, Sony si alti producatori mondiali. Noua versiune face parte din proiectul Hera, proiect  ce a inceput odata cu lansarea versiunii 4.4 KitKat anul trecut.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
cnokia.googlemobi/entry/van/main/c6-01, android 5.0 najnowsze artykuły, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, freexmobتطبيق, http://www.google.com/url?q=http://waptrick.mobi/?lang=FR, android lollipop, www.google.co.th/search?q=nokia.mobsi/entry/van/main/50, www.google.com/search?q=nokia.mobi/entry/van/main/5, تحميل اندريدالجديد كيت كت لي alcatel, http://www.google.dz/url?q=http://www.aps.dz/,
Back to top button
Close