Ứng dụng di độngHướng dẫnCó gì mới

Cum autentifici un cont WhatsApp pe mai multe telefoane

In acest tutorial o sa inveti pas cu pas, intr-o prezentare foarte simpla, cum autentifici un cont WhatsApp pe mai multe telefoane. Asfel, cu un singur numar de telefon, poti avea WhatsApp instalat pe doua sau mai multe telefoane Android si iPhone.

Aceasta caracteristica prin care sa se poata folosi acelasi numar de telefon pentru WhatsApp pe doua sau mai mutle telefoane, a fost cea mai mare dorinta a utilizatorilor.

Intr-o actualizare din 2023, Meta (compania ce detine WhatsApp), a activat aceasta caracteristica prin care aplicatia WhatsApp sa fie disponibila pe doua sau mai multe telefoane, folosind acelasi cont.

Cum autentifici un cont WhatsApp pe mai multe telefoane

Ca sa folosesti WhatsApp pe mai multe telefoane, este nevoie ca unul dintre ele sa fie cel pe care este numarul de telefon si pe care te intregistrezi prima data in aplicatie. Celelalte telefoane, indiferent ca sunt Android sau iPhone, vor fi in modul “companion“. Asta inseama ca vei avea acces la toate caracteristicile aplicatiei, in acelasi mod in care folosesti WhatsApp Desktop pentru Windows sau macOS.

Luam scenariul in care ai deja WhatsApp instalat pe un iPhone si vrei sa mai instalezi aplicatia pe un telefon Android, cu acelasi numar de telefon pe care-l ai pe iPhone.

1. Descarca aplicatia WahtsApp pe telefonul Android care va fi companion.

2. Deschide aplicatia WhatsApp pe iPhone (telefonul primar), apoi mergi la More Options > Linked devices > Link a device.

3. Deschide aplicatia pe Android (companion) si scaneaza codul QR de pe iPhone.

Telefonul Android se va conecta la WhatsApp, folosind acelasi numar de telefon pe care-l ai pe iPhone, insa acesta va fi “companion“.

Pe telefoanele companion nu vei putea utiliza serviciul Live Location, iar acestea de vor dezautentifica automat, daca timp de 14 zile nu folosesti WhatsApp pe telefonul primar. iPhone, in exemplul nostru.

Poti autentifica mai multe device-uri, daca doresti sa folosesti WhatsApp pe mai multe telefoane.

lén lút

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Để lại một câu trả lời

Địa chỉ email của bạn sẽ không được công bố. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Nút quay lại đầu trang