Android @GoogleAndroid GamesiOS @AppleiOS GamesỨng dụng di động

Noul Angry Birds Friends, o noua provocare pentru prietenii tai de pe Facebook

Finlandezii de la Rovio incearca sa profite la maxim de popularitatea celui mai bine vandut produs a lor si in colaborare cu Facebook au lansat si varianta Angry Birds Friends pentru AndroidiOS. Aplicatia se autentifica prin intermediul contului de Facebook si afiseaza in partea dreapta prietenii tai din retea, care au aplicatia instalata si punctajul obtinut de ei in timp real.

angry-birds-friends

Jocul repeta acelasi scenariu ca si in versiunile anterioare, in care pasarile incearca sa castige lupta cu porcii verzi si contine pe langa power-Up-urile clasice si unul special dedicat numai versiunii Friends.

angry-birds-friends-2

Aplicatia va va tine cu siguranta in fata telefonului sau tabletei si va fi un remediu ideal in lupta cu plictiseala. Noul Angry Birds Friends este disponibil in Google PlayCửa hàng ứng dụng si poate fi descarcat gratuit. Cei care sunt mai lenesi pot cumpara avantaje care ii vor ridica in punctaj si astfel va vor depasi in clasamentul propriu, acest lucru stimuladu-va pentru a atinge performante cat mai ridicate.

Download Angry Birds Friends via Google Play

Download Angry Birds Friends via App Store

Để lại một câu trả lời

Địa chỉ email của bạn sẽ không được công bố. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Nút quay lại đầu trang